Eugen Neagoe nu stă la discuții și le transmite un mesaj public jucătorilor săi: ”Aici nu ne jucăm! Cine nu merge în aceeași direcție, pleacă!”

Andrei PASCU 23 Oct. 2023, 19:42 Liga 2
Eugen Neagoe nu stă la discuții și le transmite un mesaj public jucătorilor săi: ”Aici nu ne jucăm! Cine nu merge în aceeași direcție, pleacă!”

Eugen Neagoe nu este dispus să facă vreo concesie la Campionii FC Argeș, deși abia a venit. Antrenorul vrea să aibă rezultate pozitive după rezultate pozitive, iar un mesaj clar le-a fost transmis jucătorilor: dacă nu vor da randamentul așteptat în ultimele meciuri din acest an, atunci vor pleca!

Eugen Neagoe este decis să ducă echipa în partea superioară a clasamentului de Liga 2, chiar dacă nu i s-a impus revenirea în SuperLiga României pentru campionatul în curs.

Eugen Neagoe, mesaj tranșant pentru jucătorii echipei Campionii FC Argeș

Antrenorul, cu multă experiență în prima divizie, a spus lucrurilor pe nume în cadrul ultimei conferințe de presă și a fost categoric când a venit vorba de garanția rezultatelor pozitive și o clasare cât mai bună până la pauza de iarnă. A afirmat că vrea de la jucători să pună în practică lucrurile cerute de el, pentru că în cazul în care nu o vor face vor pleca.

Eugen Neagoe va aduce câțiva jucători în iarnă, așa cum este normal și logic, dar depinde care vor fi fotbaliștii din lot care vor fi săriți din schemă pentru partea a doua a sezonului de Liga 2, care vor fi numele pe care le va trece pe lista plecărilor.

Trebuie foarte multă muncă, seriozitate, în primul rând din partea echipei, a jucătorilor, a staffului tehnic. Atunci vom putea reuși să ne atingem obiectivele, dar doar cu foarte multă muncă și seriozitate.

Dacă nu mergem toți în aceeași direcție, ne vom despărți! Aici sunt clare lucrurile, le-am spus jucătorilor că nu avem timp și nu trec cu vederea nici lucrurile mărunte. Nu, aici nu ne putem juca, este un club cu istorie foarte, foarte bogată, FC Argeș e un club cu mare tradiție.

Nu putem să ne păcălim, nici noi pe ei, nici ei pe noi. Nici pe suporterii și nimic din ce înseamnă FC Argeș. Lucrurile sunt clare: cine nu merge în aceeași direcție, trebuie să plece.

Nu mă gândesc la o evaluare a jucătorilor în acest moment, pe mulți îi cunosc. Sunt mulți jucători care au evoluat în prima ligă și asta trebuie să se vadă. Vrem să câștigăm meciurile rămase, iar jucătorii trebuie să facă acest lucru. Acum, dacă nu vom reuși, trebuie să facem anumite schimbări.

Eu nu vreau asta, nu am venit să dau jucători afară. Dacă ei au înțeles foarte bine ce îmi doresc de la ei… îmi doresc să câștigăm meciurile, să urcăm în clasament, să ajungem acolo unde este locul echipei FC Argeș. Dacă nu vom reuși, dacă jucătorii nu vor înțelege, ne vom strânge mâna și vom merge pe drumuri diferite”, a spus Eugen Neagoe.

https://www.youtube.com/watch?v=pOwfOVcNX1k&t=933s

Jucătorii au șansa să îl impresioneze pe Eugen Neagoe contra CSM Slatina

Clubul din Pitești are de recuperat câteva puncte pentru a urca în jumătatea superioară a clasamentului de Liga 2, acum fiind sub locul 10. Marți va întâlni, la Mioveni, CSM Slatina, ocupanta locului 15, cu 10 puncte. Piteștenii au cu un punct mai mult, 11.

În cazul unui succes, CFC Argeș va urca în apropierea locului 10, mijlocul clasamentului, și va putea aborda altfel duelul cu Gloria Buzău, din etapa a 11-a.

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-gloria-buzau-meci-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289595

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-bilete-pentru-jocul-cu-rapid-din-cupa-romaniei-19289582

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-declaratii-dupa-viitorul-pandurii-cs-mioveni-1-0-19289580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-duel-cu-csm-slatina-in-etapa-10-de-liga-2-19289569

Andrei PASCU 23 Oct. 2023, 19:42 Liga 2
Pe aceeași temă