Eugen Beza nu pune prea mult preț pe faptul că Șelimbărul e lider în Liga 2: ”Astea sunt ca pe vremuri, să înrămăm… Nici pe departe nu înseamnă mare lucru.” Cum a comentat victoria la scor cu Poli Timișoara

Ovidiu BOICA 14 Aug. 2022, 16:31 Liga 2
Eugen Beza nu pune prea mult preț pe faptul că Șelimbărul e lider în Liga 2: ”Astea sunt ca pe vremuri, să înrămăm... Nici pe departe nu înseamnă mare lucru.” Cum a comentat victoria la scor cu Poli Timișoara

Antrenorul Eugen Beza nu crede că e cazul să se entuziasmeze prea mult pentru faptul că echipa sa, CS Comunal Șelimbăr, a trecut pe primul loc în Liga 2, la golaveraj, după victoria cu Poli Timișoara (scor 4-0).

Oricum, etapa a doua nu s-a încheiat, iar formația sibiană ar putea fi devansată la golaveraj de CSM Slatina și Dinamo, însă șansele ca acestea să treacă la scor de Steaua, respectiv SC Oțelul sunt destul de mici.

”Au trecut două etape, astea sunt ca pe vremuri, să înrămăm (n.a. clasamentul)… E important fiecare meci în parte, asta trebuie să înțeleagă jucătorii, să luăm fiecare meci în parte, să dăm totul, iar la final vedem ce obținem. Dar, nici pe departe nu înseamnă mare lucru. Am câștigat meciurile, vom fi premiați pentru aceste victorii”, a declarat Eugen Beza.

Eugen Beza, după succesul la scor cu Poli Timișoara: ”Am știut să gestionăm foarte bine momentele”

Ciprian Natea (13′), Alexandru Ciocâlteu (61′, 66′) și Alexandru Luca (90′ – penalty) au înscris împotriva Politehnicii Timișoara.

Antrenorul Șelimbărului și-a felicitat jucătorii pentru succesul obținut în fața bănățenilor, spunând că adversarul și-a creat la rândul său câteva situații de gol, dar jucătorii săi le-au gestionat cum trebuie: ”A fost un joc greu, un joc pe care l-am abordat cu atitudine, cum l-am câștigat și pe cel cu Brașovul. Jocul a avut momentelel lui, în care adversarul și-a creat două – trei situații bune, dar am știut să gestionăm foarte bine și ne bucurăm enorm. Este victoria băieților și trebuie să-i felicităm pentru ea.”

”Am lucrat foarte mult fazele fixe, așa am reușit să și deschidem scorul”

Eugen Beza a adăugat că îi felicită pe Ciprian Natea și Alexandru Luca pentru primele reușite în Liga 2 și a punctat că, la antrenamente, a pus accentul pe fazele fixe, în urma unui corner fundașul central reușind să deschidă scorul.

”Atâta timp cât vin jucători, avem marcatori noi, este important. Am lucrat foarte mult fazele fixe, așa am reușit să și deschidem scorul. Îi felicit pe amândoi. Plus «dubla» lui Ciocâlteu, care este un jucător în formă, ne bucură. Este un moment bun pentru noi, trebuie să ne relaxăm două-trei zile, după care ne pregătim pentru meciul cu Spartac”, a mai spus Beza, care îi dedică succesul cu Poli Timișoara directorului general al clubului:”Vreau să dedic succesul de astăzi (n.a. sâmbătă) lui Cornel Stănilă, pentru că a fost o săptămână agitată. Este un om care pune suflet foarte mare și cred că și noi, și băieții îi dedicăm victoria lui.”

CS Comunal Șelimbăr, lider la golaveraj în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr are punctaj maxim după primele două etape, 6 puncte, și un golaveraj curat, 5-0, fără gol primit, instalându-se cel puțin până luni seara în fruntea clasamentului Ligii 2.

La începutul săptămânii, CSM Slatina are însă un meci dificil, pe teren propriu, cu Steaua, iar Dinamo, cealaltă echipă care i-ar putea detrona pe sibieni, joacă o zi mai târziu, tot acasă, cu gălățenii lui Dorinel Munteanu.

Patru echipe au punctaj maxim după primele două etape, iar Slatina și Dinamo încă nu au jucat.

Etapa viitoare, trupa lui Eugen Beza joacă în deplasare la Progresul Spartac, la Buftea, sâmbătă, de la ora 11:00.

Declarația lui Eugen Beza după CS Comunal Șelimbăr – Poli Timișoara 4-0:

https://www.youtube.com/watch?v=aCQTWCgSh5M

Rezumat CS Comunal Șelimbăr – Poli Timișoara 4-0:

https://www.youtube.com/watch?v=DkmGvQf1lJA

Video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-facut-de-ras-in-fata-selimbarului-iar-galeria-a-apostrofat-din-nou-echipa-bogdan-andone-nu-am-vazut-demult-intr-un-fotbal-profesionist-sau-semi-profesonist-asemenea-gres-19240724

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-s-fruncea-cs-comunal-selimbar-a-facut-scor-cu-poli-timisoara-si-e-lider-in-liga-2-19240693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-timisoara-ramnicu-valcea-dumbravita-si-clinceni-19240519

Ovidiu BOICA 14 Aug. 2022, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă