Eugen Beza, înainte de startul play-out-ului, în care Șelimbărul întâlnește Poli Iași: ”Am înțeles ceea ce am greșit”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2022, 16:07 Liga 2
Eugen Beza, înainte de startul play-out-ului, în care Șelimbărul întâlnește Poli Iași: ”Am înțeles ceea ce am greșit”

CS Comunal Șelimbăr începe play-out-ul Ligii 2 cu un meci pe teren propriu, contra Politehnicii Iași, însă nu la Avrig, unde a jucat acasă în restul acestui sezon, ci la Râmnicu Vâlcea, unde se va muta cu ultimele trei partide din propria organizare în acest campionat.

Poli Iași și CS Comunal Șelimbăr fac parte din Grupa A a play-out-ului Ligii 2 și sunt vecine de clasament, pe locul 3, respectiv 4, cu 25, respectiv 23 de puncte. Acestea încă n-au scăpat de emoțiile retrogradării, astfel că rezultatul meciului lor are o miză importantă. Pe locul 5, de baraj de evitare a retrogradării, se află Poli Timișoara, cu 21 de puncte.

Eugen Beza a pus punctul pe i privind mutarea la Râmnicu Vâlcea: ”Avem nevoie de un gazon mai bun”

Antrenorul Eugen Beza este primul de la CS Comunal Șelimbăr care pune punctul pe i și spune adevăratul motiv pentru care s-a făcut această mutare de la Avrig la Râmnicu Vâlcea.

”Jucăm la Vâlcea. Încercăm să schimbăm un pic, în primul rând, stadionul, gazonul. Avem nevoie de un gazon mai bun, pentru că ați văzut la ultimul meci, cu Miercurea Ciuc, s-a stricat ireversibil”, a spus Beza.

Ieri, clubul prezenta informația mutării la Râmnicu Vâlcea, iar în numele său vorbea primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, care spunea că s-a ales această variantă pentru a oferi condiții cât mai bune jucătorilor echipei, dar și fiindcă din comunicatea pe care o reprezintă fac parte ”foarte mulți oameni care au venit din județul Vâlcea”.

Beza, înainte de meciul Șelimbăr – Poli Iași: ”Suntem încrezători, suntem energici”

În sezonul regular, CS Comunal Șelimbăr și Poli Iași au evoluat la Avrig, în etapa a 16-a, ultima stabilită în 2021, și rezultatul a fost unul de egalitate, scor 0-0.

Întrebat cum privește întâlnirea de acum cu Poli Iași, Beza a spus că e încrezător într-o victorie.

”Luăm fiecare meci pe rând. Ne așteaptă un meci dificil. Iașiul e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, dar cred că și noi am înțeles ceea ce am greșit, ne-am pregătit bine săptămâna asta, suntem încrezători, suntem energici și sperăm să câștigăm acest joc”, a vorbit Eugen Beza.

Partida dintre CS Comunal Șelimbăr și Poli Iași se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Râmnicu Vâlcea, în prima etapă a play-out-ului Ligii 2, Grupa A.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

Marius ANGHEL 17 Mar. 2022, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă