Etapa și absențele pentru FCM: Lozneanu și Curiliuc lipsesc cu CS Otopeni

03 May. 2012, 12:12 Liga 2
Etapa și absențele pentru FCM:** Lozneanu și Curiliuc lipsesc cu CS Otopeni

Etapa și absențele pentru FCM Bacău. În acest retur de campionat al ligii secunde, „galben-albaștrii” nu au putut conta la niciun meci pe garnitura completă. Nu face excepție nici jocul de sâmbătă, din deplasare, cu CS Otopeni, din etapa a 25-a. Astfel, la Otopeni, bacauanii se vad nevoiti sa renunte la stoperul Andrei Lozneanu si la la atacantul Catalin Curiliuc, ambii suspendati o etapa. Primul „sta” pentru cumul de cartonase galbene, in timp ce Curiliuc vine dupa eliminarea stupida din jocul de acasa, cu Viitorul Constanta, incheiat cu scorul de 0-0.

Șansă pentru fiecare

„L-am certat pe Curiliuc pentru faptul că a dat în minge după fluierul arbitrului, lucru care i-a atras al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. A fost o fază pe care trebuia să o trateze cu totul altfel. Eliminarea a fost numai și numai din vina lui”, a declarat antrenorul Bacăului, Cristi Popovici, care va trebui să refacă linia de atac a echipei sale: „Având in vedere circumstantele, fiecare jucator are sansa lui.Trebuie doar sa profite de ea când ii vine rândul”.

Revine Doboș

Daca Lozneanu si Curiliuc ies din joc, in schimb Marius Dobos se pregateste sa-si faca reintrarea in echipa bacauana. Mijlocasul a stat pe tusa in ultimele trei etape ca urmare a cartonasului rosu primit la finalul partidei din runda a 21-a, contra lui Callatis Mangalia. „Contez mult pe revenirea lui Dobos, mai ales ca este dator fata de echipa. Dobos este un fotbalist care, prin calitatile sale tehnice, creeaza pericol in rândul defensivei adverse”, a comentat Popovici.

Croitoru, încrezător

Accidentat la partida cu Viitorul, de saptamâna trecuta, atunci când s-a lovit la genunchi in urma unui duel cu Chitu, mijlocasul FCM Bacau, Marius Croitoru s-a antrenat in mod diferentiat la inceputul acestei saptamâni. Croitoru nu va rata insa partida de la Otopeni. „Sper ca, dupa o pauza de patru etape, sa ne trecem din nou in cont o victorie. Intâlnim o vecina de clasament, contra careia ne putem impune. Important este sa continuam lucrurile bune aratate impotriva Viitorului, chiar daca schimbam, din nou, formula de start”, a opinat Marius Croitoru.

Sursa: Deșteptarea

03 May. 2012, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă