Erik Lincar s-a temut de Dacia Unirea, dar ”U” Cluj a făcut instrucție. Antrenorul, nemulțumit de ce a văzut la Brăila: ”Nu poți face un joc elaborat”

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2021, 15:36 Liga 2
Erik Lincar s-a temut de Dacia Unirea, dar ”U” Cluj a făcut instrucție. Antrenorul, nemulțumit de ce a văzut la Brăila: ”Nu poți face un joc elaborat”

Universitatea Cluj nu a avut probleme prea mari cu Dacia Unirea Brăila, în etapa a 8-a a Ligii a 2-a. S-a impus, la Brăila, cu scorul de 3-0, chiar dacă la 0-0 gazdele au avut câteva șanse importante de a deschide scorul.

Erik Lincar: ”Avem nevoie de puncte, să încercăm să intrăm în play-off” 

Erik Lincar se temea înaintea partidei de suprafața de joc, care s-a prezentat în condiții deloc bune la ora de start a meciului. Erau multe porțiuni în care iarba lipsea total, iar riscurile unor accidentări grave existau. Antrenorul Universității Cluj, după cum a și spus cu câteva zile înaintea confruntării cu Dacia Unirea Brăila, și-a luat anumite măsuri de precauție.

A abordat diferit partida, date fiind condițiile, iar în cele din urmă ardelenii au reușit să se impună la scor. Reușitele lui Sergio Ribeiro, minutul 12, Alexandru Boiciuc, minutul 43, și Andrei Blejdea, minutul 80, au adus cele trei puncte formației lui Erik Lincar.

”Avem nevoie de puncte, să încercăm să intrăm în play-off. După care, fiecare echipă va urmări să încerce să obțină primele două locuri care duc direct în Liga 1. Chiar nu putem vorbi că se poate face la Brăila un joc foarte elaborat.

Era foarte important să profităm de șansele pe care le avem, de anumite momente în care trebuia să fim decisivi și să marcăm. Până la urmă, mă bucur pentru Blejdea că a reușit să marcheze primul gol în acest campionat.

(N.r. – Despre situația stadionului Cluj Arena) Vom evolua tot la Bistrița și vom vedea dacă în a doua următoare etapă de acasă vom reuși să ne întoarcem pe Cluj Arena”, a spus Erik Lincar la finalul patidei de la Brăila, pentru Metropola TV.

”U” Cluj a terminat perioada venirilor cu aducerea lui Robert Răducanu

”U” Cluj a încheiat perioada transferurilor cu aducerea lui Robert Răducanu. Nu vor mai veni alți jucători, dar e posibil ca unul, cel puțin, să plece. Există informații că Albert Voinea, atacant de 28 de ani adus la Universitatea Cluj în această vară și care a mai colaborat cu Erik Lincar la fosta Turris Oltul, este pus pe lista despărților.

Clubul l-ar fi anunțat că trebuie să își caute un nou contract.

”Pe Răducanu îl știam de la Chiajna, când împreună cu Marius Baciu l-am și debutat. Îi cunosc calitătiție, e jucător polivalent, poate să joace și în banda stângă, și atacant. De aceea, având anumite probleme în atac am și considerat că e bine să îl luăm. Cu siguranță nu vom mai face alte transferuri până în luna decembrie”, a mai spus Erik Lincar, după succesul de la Brăila.

”U” Cluj, între primele echipe ale Ligii 2 

Universitatea Cluj va termina și etapa a 8-a în primele șase echipe ale Ligii a 2-a. Are 18 puncte acumulate, în urma a șase victorii și două înfrângeri. În etapa a 9-a va juca acasă, la Bistrița, contra Unirii Slobozia.

”U” Cluj, cu Dacia Unirea Brăila: Gorcea – Gîț (Alarcon 85′), Gugu (cpt.), D. Ispas, Mitrea (Taub 88′), Ribeiro, Tescan (Blejdea 63′), Dican, Balgiu (Acolatse 85′), Hofman (Vl. Moraru 88′), Boiciuc. Rezerve neutilizate: Micle – Vomir, Rob. Răducanu, Haită.

Foto: Universitatea Cluj

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2021, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă