Erik Lincar e noul antrenor al Luceafărului. Bihorenii vor avea și un director sportiv

Marius ANGHEL 29 Aug. 2016, 11:43 Liga 2
Erik Lincar e noul antrenor al Luceafărului.** Bihorenii vor avea și un director sportiv

Luceafărul Oradea și-a găsit un nou antrenor după ce Florin Fărcaș a renunțat să mai conducă echipa și și-a dat demisia în urma meciului de sâmbătă cu Juventus București, pierdut cu 1-0. Conducătorii formației bihorene au bătut palma cu Erik Lincar (37 ani), ultima dată antrenor secund la Concordia Chiajna atunci când echipa a fost antrenată de Marius Baciu. Alături de Lincar, la echipa din Liga 2 va veni și Zeno Bundea, ca director sportiv.

Prezent în tribune la ultimele două meciuri de acasă ale Luceafărului, Erik Lincar a fost preferatul șefilor echipei ce-și desfășoară meciurile pe teren propriu la Sânmartin.

Fostul mijlocaș al Stelei va conduce antrenamentul de luni, programat la ora 17:00, atunci când va fi prezentat oficial și jucătorilor.

În cariera sa de antrenor principal, Erik Lincar a pregătit echipe ca Inter Clinceni, Viitorul Toporu, Callatis Mangalia, FC Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS U Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, ultima dată fiind secund în Liga 1 la Concordia Chiajna.

Erik Lincar îi va lua locul lui Florin Fărcaș, un antrenor instalat pe banca celor de la Luceafărul Oradea după promovarea în Liga a 2-a. După doar patru etape desfășurate în campionat, Fărcaș și-a dat demisia, o demisie înaintată încă după desfășurarea celui de-al treilea meci în acest sezon.

În primele patru etape, Luceafărul Oradea cu Florin Fărcaș ca antrenor a înregistrat o victorie (1-0 cu CS Afumați) și trei înfrângeri (1-0 cu Sepsi OSK, 2-1 cu Academica Clinceni, 1-0 cu Juventus București). Echipa bihoreană are astfel trei puncte acumulat în acest start de sezon și se află pe locul 16 în clasament, poziție retrogradabilă. Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, Luceafărul joacă în deplasare la Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Florin MIHALCA

Marius ANGHEL 29 Aug. 2016, 11:43 Liga 2
Pe aceeași temă