Entuziasm maxim în tabăra Farului, după începutul perfect de sezon. Ionuț Ursu: ”Atmosfera e foarte bună. Băieții dau totul pe teren și ne antrenăm pentru realizarea obiectivului”. Răzvan Greu, mesaj special pentru fani

Andrei PASCU 09 Sep. 2020, 11:44 Liga 2

Farul este una din cele trei echipe care după primele două meciuri din acest sezon de Liga 2 au punctaj maxim, șase puncte după două etape. A câștigat în prima etapă cu Petrolul, în deplasare, cu 1-0, pentru ca în runda secundă să se impună pe teren propriu, cu 1-0, în fața celor de la Aerostar Bacău. Marți, Ianis Zicu a început antrenamentele pentru meciul din etapa a treia, de luni 14 septembrie, cu ASU Politehnica.

Ionuț Ursu: ”Timișoara este o echipă omogenă, nu a schimbat foarte mulți jucători” 

Ionuț Ursu (31 de ani) a vorbit despre atmosfera de la echipă din acest moment, după două victorii în două meciuri. A declarat că el și colegii lui sunt foarte încrezători că se pot întoarce de la Timișoara cu alte trei puncte. În același timp, apărătorul i-a lăudat și pe fanii constănțeni, care în primele două etape au fost alături de echipă, chiar dacă nu pot participa din tribune la meciuri. Au mers în câteva rânduri să îi susțină, după antrenamente.

După aceste rezultate, atmosfera este una extraordinar de bună. Băieții se pregătesc foarte bine, dau totul pe teren și ne antrenăm cu toții pentru realizarea obiectivului. Luăm fiecare meci pas cu pas și vedem la sfârșit ce va fi. Ne așteaptă un meci foarte dificil, deoarece Timișoara este o echipă omogenă, nu au schimbat foarte mulți jucători, din câte am văzut la meciul de la Cluj. Mergem acolo convinși că vom scoate punct sau puncte.

Ne bucurăm că fanii sunt alături de noi, ne bucurăm că ne împing de la spate. Sper să fie în continuare alături de noi și, indiferent de rezultat, să-i avem mereu aproape”, a spus fundașul Ionuț Ursu pentru FC Farul Constanța.

Răzvan Greu: ”Luăm fiecare meci în parte, ne propunem să le câștigăm pe toate” 

Mijlocașul Răzvan Greu (25 de ani) se așteaptă la un meci foarte greu cu ASU Politehnica, pentru că vine după un succes important pe terenul Universității Cluj, cu 1-0. Speră însă ca Farul să continue cu o nouă victorie începutul perfect de sezon.

Am avut două meciuri grele, dar ne-am făcut cu toții treaba, am ascultat ce ne-a cerut Mister și am obținut șase puncte în două meciuri. Luăm fiecare meci în parte, ne propunem să le câștigăm pe toate și vedem unde ne vom clasa la final. Da, așa este, Timișoara are o echipă omogenă și nu a schimbat jucători mulți față de sezonul trecut. Va fi dificil, dar, dacă o să fim motivați și concentrați, putem să scoatem maximum de puncte.

Ne bucurăm că ne susțin fanii, chiar dacă nu sunt în tribune. Eu zic că vom obține o nouă victorie și ne vom bucura la sfârșit împreună”, a adăugat mijlocașul Răzvan Greu.

După meciul cu ASU Politehnica din deplasare, pentru Farul va urma un nou joc acasă, cu SCM Gloria Buzău, iar ulterior va merge la Slobozia, pentru meciul cu Unirea.


Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-ramane-calm-dupa-victoria-farului-cu-aerostar-bacau-jucul-nu-l-a-convins-si-a-recunoscut-nu-m-am-lamurit-daca-ne-putem-bate-la-campionat-mai-astept-o-etapa-19146714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-aerostar-bacau-se-joaca-acum-echipele-de-start-19146615

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-anuntat-bugetul-pentru-sezonul-in-curs-in-care-vrea-promovarea-ciprian-marica-alte-echipe-au-poate-doua-doua-milioane-si-jumatate-de-euro-19146430

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Sep. 2020, 11:44 Liga 2
Pe aceeași temă