Emil Săndoi se așteaptă la un retur extrem de dificil în barajul dintre Chindia și CS Mioveni: ”Nu vom face greșeala să credem că suntem câștigători, nu!” Cum a caracterizat evoluția adversarilor din tur

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Aug. 2020, 23:49 Actualizat: 10 Aug. 2020, 00:27 Liga 2

Antrenorul Chindiei Târgoviște, Emil Săndoi (55 de ani), îndeamnă la calm înaintea returului de la Mioveni, cu echipa locală, care îi poate menține formația în Liga 1. Chiar dacă târgoviștenii s-au impus în prima partidă cu 2-0, ”principalul” este convins că soarta barajului nu este încă decisă. Este nevoie ca jucătorii lui să facă un meci cel puțin la fel de bun, după cum a punctat la finalul confruntării de duminică seară, de la Ploiești.

Emil Săndoi: ”Am jucat în ultimele etape din acest sezon de primă ligă cu cuțitul la os”

Referitor la analiza turului, Emil Săndoi a precizat că rezultatul este unul cât se poate de corect, întrucât Chindia Târgoviște a avut mai multe șanse de a marca. În afara celor două goluri, jucătorii săi au mai trecut în câteva rânduri pe lângă majorarea scorului. Antrenorul și-a felicitat elevii pentru faptul că în ultima perioadă au stat într-o tensiune permanentă, dar au făcut față cu brio turului cu Mioveni. Au încercat să câștige toate partidele din finalul play-out-ului Ligii 1 și nu știau sub ce caracteristici se va încheia campionatul.

”Am spus și înainte de această partidă că sunt patru reprize pe care trebuie să le disputăm. Nu vom face greșeala să credem că suntem calificați, nu! Sau câștigători ai acestui baraj. Și noi am avut ceva probleme pentru această partidă, pentru că toate meciurile pe care le-am jucat în ultimele etape din acest sezon de primă ligă, le-am jucat cu cuțitul la os. E adevărat, am și reușit să câștigăm acasă două partide, am pierdut la Iași. Am sperat până în ultimul moment, după meciul cu Voluntari câștigat cu 2-0, că celelalte meciuri se vor încheia așa cum ne convine și că în funcție de cum se preconiza că se va stabili clasamentul va fi un rezultat care să ne fie favorabil. Din punctul acesta de vedere, chiar și astăzi a fost mult mai greu pentru noi. Am jucat o partidă dificilă cu câteva zile înainte, astăzi tot o partidă dificilă, iar peste trei zile altă partidă dificilă.

Din punctul acesta de vedere suntem puțin dezavantajați, dar vreau să îi felicit pe jucători pentru meciul de astăzi, pentru faptul că au înțeles că trebuie să fie mereu concentrați 90 de minute. Sunt convins că vor înțelege că și ultimele 90 de minute trebuie să fie la fel de concentrați. Per total, nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar cred că este o victorie meritată, dacă ne gândim la ocaziile pe care le-am avut. Dar e și un rezultat care poate să păstreze suspansul”, a declarat Emil Săndoi după Chindia Târgoviște – CS Mioveni, la microfonul DigiSport.

Emil Sandoi rămâne concentrat și pentru meciul retur al barajului de Liga 1 dintre Chindia și CS Mioveni. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Faptul că echipa din Târgoviște s-a luptat pentru evitarea retrogradării în primul an după revenirea în Liga 1, a fost pus de Emil Săndoi și pe seama faptului că majoritatea jucătorilor nu a avut exepriența primei ligi. A avut posibilitatea să își treacă în cont primele minute pe prima scenă a fotbalului românesc în stagiunea 2019/ 2020.

Emil Săndoi: ”Străinii pe care îi avem în echipă, abia s-au acomodat pe final de campionat”

Emil Săndoi nu a ratat ocazia să felicite CS Mioveni. A evidențiat faptul că adversarii de duminică seară au făcut un campionat al Ligii 2 foarte bun, asta datorită faptului că lotul este compus din fotbaliști cu experiență.

”Până în acest campionat când toți jucătorii noștri au prins meciuri în prima ligă, marea majoritate nu jucase. Cu excepția lui Bic, Florea sau Martac, ceilalți nu aveau meciuri. Acest an a contat foarte mult pentru experiența lor. Străinii pe care îi avem în echipă, abia s-au acomodat pe final de campionat, acum începuseră să marcheze. Au reușit și Berisha, și Yameogo, și Ivancic să marcheze. Deci cred că abia în ultima perioadă s-au acomodat în fotbalul de la noi. Mai au ceva probleme pentru că încă nu pot să comunice cu ceilalți jucători.

Și CS Mioveni are mulți jucători cu experiență, cu meciuri în Liga 1, așa cum sunt Coșereanu, Raul Costin, Balint, Herghelegiu. Sunt jucători care au jucat sezoane întregi în prima ligă și nu întâmplător au avut aceste rezultate în Liga 2 cu CS Mioveni”, a încheiat Emil Săndoi.

Emil Sandoi a antrenat sezonul trecut în Liga 2 pe FC Argeș, iar acum i-a fost adversar unei alte echipe din Argeș, CS Mioveni. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Meciul retur dintre CS Mioveni și Chindia Târgoviște este programat miercuri, 12 august.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Aug. 2020, 23:49 Actualizat: 10 Aug. 2020, 00:27 Liga 2
Pe aceeași temă