Eduard Florescu are un regret pentru anul recent încheiat: „Era ca un vis”

Marius ANGHEL 15 Jan. 2017, 11:46 Liga 2

Pentru Eduard Florescu (19 ani), atacantul echipei CS Mioveni, anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul foarte mulțumitor, pentru că în turul campionatului 2016 – 2017 a avut evoluții destul de puține față de așteptările pe care le avea. Totuși, tânărul fotbalist al formației argeșene din Liga 2 este bucuros că și-a putut ajuta echipa atunci când a fost băgat în teren, iar acum speră ca în noul an să marcheze cât mai mult.

– Cum a fost 2016 pentru tine și pentru club?
– Pentru mine nu prea a fost un an bun, pentru că nu am avut meciuri multe. Îmi doream să am mai multe evoluții, să joc mai mult și ca orice fotbalist să ajung cât mai sus. Sper însă să am evoluții cât mai bune de acum încolo. Pentru echipă cred că a fost totul OK. Am eliminat Steaua și în campionat am mers bine. Cred că a fost un an 2016 reușit.

Care este cea mai mare realizare a anului trecut?
– Pentru echipă, cea mai mare realizare este că a eliminat Steaua. Cu toate că eu nu am jucat… A fost însă o bucurie pentru toți, pentru toată lumea, pentru oraș… Pentru mine cred că un moment de excepție a fost partida de la Târgoviște, unde am învins și am dat și gol. Sper să am cât mai multe astfel de reușite și astfel de meciuri cu goluri și victorii.

– Dar cea mai mare dezamăgire?
– Îmi pare rău că nu am jucat cu Steaua. Sunt un jucător tânăr, îmi doream foarte mult să evoluez în această partidă. Era ca un vis, pentru oricine să joci contra Stelei, era un meci așteptat foarte mult. Dezamăgirea echipei cred că este că am pierdut nemeritat câteva meciuri, cu Luceafărul, la Satu Mare. Nu a fost să fie, mergem însă mai departe și în retur așteptăm să avem evoluții și jocuri cât mai bune, să avem rezultate și să promovăm, pentru că asta cred că își dorește toată lumea.

– Ce aștepți de la acest an?
– Să joc cât mai mult și să înscriu goluri, iar echipa să promoveze. Așa cred eu, că există această posibilitate și avem această șansă de care putem profita.

– Cum te-ai distrat în această vacanță?
– A fost și distracție, dar am și muncit, nu am avut doar vacanță. M-am pregătit foarte mult, pentru că e foarte greu să intri în ritm după vacanță. Fără pregătire, e greu la început. Am lucrat foarte mult la sală.

767 de minute și 1 gol a bifat Eduard Florescu în cele 13 meciuri jucate în prima parte a sezonului pentru CS Mioveni. În campionatul trecut, atacantul a evoluat mult mai des, bifând 2438 de minute în cele 30 de partide jucate în culorile galben-verde.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 15 Jan. 2017, 11:46 Liga 2
Pe aceeași temă