„Echipa noastră este comparată cu coana Steluța de pe centură”

06 Oct. 2011, 15:49 Liga 2

În ciuda faptului că nu va putea conta pe câțiva jucători de bază, tehnicianul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu, speră că și de această dată confruntarea cu FC Botoșani, de pe teren propriu, să fie una interesantă. Din formația buzoiană vor absenta Horovei (suspendat), Țabără (convocat la lotul național U21), C. Pușcă (probleme medicale) și M. Pușcă. Despre ultimul, antrenorul gazdelor a precizat că nu se află în forma sportivă pentru a putea juca titular.

,,Nu trecem printr-un moment bun și avem mari probleme de efectiv, iar asta ne destabilizează mai mult decât aș fi crezut. Evident că suntem dezavantajați și de lipsa lui Țabără, dar totodată ne bucurăm pentru convocarea lui la lotul național de tineret. Sper însă că problemele cu care ne confruntăm înaintea acestui meci să nu ne coste însă prea mult.

Privitor la arbitraje mă deranjează faptul că echipa noastră este comparată și acum de unii cu coana Steluța de pe . Este o asociere din trecut care o apasă tare mult pe Gloria Buzău”, a declarat Mihai Ciobanu.

Partida Gloria Buzău – FC Botoșani, programată în cadrul etapei a VIII-a, se va disputa duminică, pe stadionul din Crâng, începând cu ora 12.00.

Articol scris de Adi Soare

06 Oct. 2011, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă