Marian Anghelina a ajuns în Liga 3 după rezilierea cu Concordia Chiajna: ”A contat faptul că sunt aproape de finalul carierei şi vreau să petrec mai mult timp cu familia”

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2022, 17:25 Liga 3

Plecat de la Concordia Chiajna, Marian Anghelina (30 de ani) și-a găsit contract abia în Liga 3, semnând cu ocupanta locului 4 din Seria 6, Vedița Colonești. Experimentatul fotbalist, născut la Potcoava, care poate juca și ca fundaș și ca mijlocaș, speră să urce cu formația din Colonești în Liga 2.

Marian Anghelina a semnat cu Vedița Colonești 

Vârsta l-a făcut pe Anghelina să dea curs ofertei primite, întrucât deja începe să se gândească la retragere și vrea să fie cât mai aproape de familie. În plus, Marian Anghelina a declarat că este încântat și de proiectul care s-a conturat la Vedița Colonești, în ultimii ani.

”Am fost încântat de câtă emulaţie există în jurul acestei echipe de fotbal. Împreună cu domnul primar se discută deschis aproape totul, de la bugetul echipei, unul destul de stabil după părerea mea, şi până la fiecare meci in parte. Personal, nu am văzut până acum atâta preocupare la vârf pentru fotbal.

La venirea mea la Coloneşti, a contat şi faptul că sunt aproape de finalul carierei şi vreau să petrec mai mult timp cu familia”, a spus Marian Anghelina la semnarea contractului, potrivit Arena Olteană.

Marian Anghelina, peste 100 de meciuri la nivelul Ligii a 2-a 

Marian Anghelina sosise vara trecută la Concordia Chiajna, după experiența de la U Craivoa 1948 SA. Până în această iarnă, până să rezilieze contractul, în cele 16 etape scurse din Liga 2 a prins 14 partide, iar în jumătate din meciuri a fost trimis pe teren din primul 11.

Marian Anghelina a mai jucat, în trecut, la formațiile FC Olt Slatina, CS Mioveni, Ripensia, Dacia Unirea Brăila sau FC Botoșani. La nivelul Ligii a 2-a are peste 100 de apariții.

Vedița Colonești, la a cincea venire 

În această iarnă, Vedița Colonești s-a mai întărit prin aducerile lui Daniel Mitrache (fundaș, 21 de ani, ex FC Voluntari 2), Toukam Nop Frank Stephane (fundaș central), Wilfred Njindja (mijlocaș, 24 de ani, ex Știința Miroslava) și Andrei Mateiciuc (atacant, 25 de ani, ex AFC Odorheiu Secuiesc).

Vedița Colonești, la distanță mare de liderul Seriei 6 a Ligii a 3-a, Viitorul Dăești 

În urma unei astfel de perioade de transferuri, Vedița Colonești va încerca o promovare în Liga 2 și în acest an, la fel ca sezonul trecut, dar acum, după 15 runde scurse din Liga 3, se află pe locul 4 în Seria 6, cu 23 de puncte, la 14 puncte de liderul Viitorul Dăești. Locul 2 este ocupat de CSM Slatina, 36 de puncte, iar pe locul 3 se află CSM Alexandria, 26 de puncte.

Vedița Colonești are însă un avans de un punct peste locul 5, ACSO Filiași. În prima rundă din 2022, a 16-a a sezonului regular, Vedița Colonești va întâlni Flacăra Horezu, acasă, ocupanta locului 9.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-foarte-aproape-de-primele-doua-achizitii-un-mijlocas-si-un-atacant-se-pregatesc-sub-comanda-lui-adrian-mihalcea-19216814

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-pandurii-are-din-nou-interdictie-la-transferuri-patru-jucatori-de-care-clubul-gorjean-s-a-despartit-dupa-retrogradarea-din-liga-2-au-depus-memorii-la-fifa-19216794

https://liga2.prosport.ro/liga-3/prima-decizie-a-lui-marian-copilu-dupa-numirea-ca-presedinte-la-universitatea-craiova-corneliu-papura-a-fost-instalat-pe-banca-echipei-satelit-din-liga-3-19216754

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-jucatori-din-lotul-petrolului-imprumutati-in-liga-3-csm-resita-si-cs-blejoi-si-au-luat-lupi-galbeni-19216713

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2022, 17:25 Liga 3
Pe aceeași temă