Dunărea – Sportul se joacă! Chindia tremură pentru menținerea în Liga a II-a

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 16:07 Liga 2
Dunărea - Sportul se joacă!** Chindia tremură pentru menținerea în Liga a II-a

Federația a stabilit, în ceasul al doisprezecelea: Sportul a fost programată pentru ultima rundă, iar meciul „studenților” de la Galați, cu Dunărea, se joacă miercuri de la ora etapei, 18. Se pare că șefii clubului din Regie au achitat baremurile de arbitraj restante. Sportul ar pierde meciul la „masa verde” cu Suceava, dar poate rămâne în Liga a II-a cu condiția să bată la Galați o echipă liniștită.

Situația Chindiei s-a complicat după decizia de azi a FRF. Echipa lui Silviu Dumitrescu e obligată să bată Unirea Slobozia, dar victoria nu-i garantează, în niciun caz, menținerea. Chindia are nevoie și de un pas greșit al uneia dintre contracandidatele la evitarea retrogradării: Sportul joacă la Galați, Suceava – acasă cu Otopeni, iar Farul, acasă cu Săgeata. Alt aspect interesant e că jocul programat în ultima clipă, la Galați, va fi arbitrat de … un târgoviștean, Marius Chițu.

Mai ciudat e că rezervă de arbitri a fost delegat Ionuț Iugulescu, angajat la centrul de copii și juniori al Chindiei.

Gică pleacă!

Numirea ziaristului Costin Mihai ca reprezentant al CJD în Adunarea Generală a asociaților FC Chindia a tulburat apele lângă Turn. Reacțiile celor implicați sunt virulente, iar meciul cu Slobozia, de mâine, ar putea fi urmat de despărțiri oficiale. Atât Gică Popescu, cât și Primăria își vor anunța cât de curând retragerile de la Chindia.

„Mi-e rușine de ceea ce se întâmplă la Chindia. A fost desemnat reprezentant al CJ Dâmbovița un ziarist aservit puterii actuale. Asistăm la înmormântarea fotbalului târgoviștean” – Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgoviște

„Nu cred că vom mai avea echipă dacă pleacă Gică Popescu” – Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia Târgoviște

Articol scris de Ionuț Marin

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă