Dunărea mută pentru atacarea promovării!

Marius ANGHEL 21 Jul. 2013, 12:11 Liga 2
Dunărea** mută pentru atacarea promovării!

Proiectul celor de la FCM Dunărea Galați de a promova cât mai curând în prima ligă începe să prindă contur odată cu primele transferuri. După ce staff-ul tehnic a fost completat cu Ion Balaur (antrenor principal), Tudorel Călugăru (antrenor cu portarii) și Ionel Tămășanu (preparator fizic), cei cu care Oțelul a câștigat campionatul în 2011, FCM Dunărea a reușit să achiziționeze și doi dintre cei mai talentați jucători ai roș-alb-albaștrilor.

Astfel, Auraș Gohoreanu și Ștefan Lupu vor intra în programul de pregătire al celor de la Dunărea. Gohoreanu (19 ani) este mijlocaș stânga și a fost golgheterul „satelitului” în ultimii doi ani, în timp ce Lupu, 19 ani, mijlocaș dreapta, a fost unul dintre cei mai buni de la echipa de Juniori A.

De asemenea, în conducerea celor de la FCM Dunărea se regăsește și Ilie Hagioglu, fost director adjunct la Oțelul în perioada în care actualul primar, Marius Stan, era director general. Un alt tânăr jucător al Oțelului, mijlocașul central Mihai Adăscăliței, ar putea evolua pentru Dunărea din retur.

După ce sprijinul municipalității către Oțelul a fost retras, FCM Dunărea a devenit echipa susținută de autoritățile locale.

Sursa: Viața liberă

Marius ANGHEL 21 Jul. 2013, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă