Dunărea Călărași – ACS Berceni nu se mai joacă! Oaspeții nu s-au prezentat la meci, iar echipa riscă să fie exclusă din campionat

Valentin Nastaila 12 Nov. 2016, 11:22 Liga 2
Dunărea Călărași - ACS Berceni nu se mai joacă!** Oaspeții nu s-au prezentat la meci, iar echipa riscă să fie exclusă din campionat

Partida dintre Dunărea Călărași și ACS Berceni din cadrul etapei a 16-a din Liga 2 nu se va mai disputa. Oaspeții au decis să nu se prezinte meci.

Jucătorii de la Berceni au ales să protesteze pentru că nu și-au primit banii de mai multe luni și au luat hotărârea de a nu se prezenta la partida cu Dunărea. Evident, cei de la Berceni vor pierde meciul la „masa verde”, iar la a doua abatere vor fi excluși din campionat. ACS Berceni se află pe ultimul loc în clasament, fără niciun punct, și ar putea deveni a doua echipă care se retrage din campionat după Șoimii de la Pâncota.

Cornel Țălnar, tehnicianul celor de la FC Brașov, anticipa acest moment. „Pâncota nu trebuia să fie înscrisă pentru că a stricat tot campionatul. Adică, unele echipe, săracele, au jucat cu ei și altele nu mai joacă, îi scot, unii au bătut cu 18-17-16 la 0. A fost o echipă care a fost băgată anapoda în acest campionat și l-a stricat. Eu fac pariu că în două etape se retrage și ACS Berceni pentru că și ei au 0 puncte… Ce să facă? Doar să cheltuie. Chiar auzeam o discuție între jucători că nu le-au mai dat salariile de trei luni de zile și nu vor să mai vină. Decât să te înscrii, să faci figurație, turism… mai bine stai naibi acasă și lăsai campionatul cu 18 echipe, 17, 16, câte or fi, dar măcar erau echipe care să joace și să își apere corect șansele, să se bată pentru fiecare punct. Așa mergeau cu mașini mici în deplasări, 7-8 jucători, mai așteptau să vină doi… adică ăsta numai fotbal nu e. Decât să fie așa, mai bine stăm acasă”, a declarat Țălnar în urmă cu câteva zile.

Valentin Nastaila 12 Nov. 2016, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă