Dunărea Călărași a anunțat primele nume care vor rămâne la echipă și în sezonul următor: ”Ne-am dorit foarte mult să continue”. Fundașii au semnat până în 2022

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2020, 12:04 Liga 2

Dunărea Călărași s-a reunit pe 29 iunie, iar acum a făcut și primele anunțuri cu privire la prelungirile contractuale ale jucătorilor care rămâneau fără angajament la finele lunii precedente. Clubul a dat de știre suporterilor că fotbaliștii Bogdan Şandru (fundaș central, 30 de ani) şi Ionuţ Ţenea (fundaș dreapta, 21 de ani) au semnat înțelegeri valabile pe doi ani, până în vara lui 2022. Apărătorul mai experimentat a evoluat în 16 meciuri pentru Dunărea Călărași, în sezonul recent încheiat, în timp ce Ionuț Țenea a bifat cinci partide.

Cristian Zanfir: ”Ne-am dorit foarte mult sa rămână la echipa noastră. Le urăm mult succes în continuare şi sper ca împreună să ne putem atinge obiectivele fixate”

Cristian Zanfir, președinte executiv, a declarat că se așteaptă ca jucătorii cu care a semnat prelungirile să aibă evoluții cel puțin la fel de bune ca în stagiunea precedentă și să ajute la îndeplinirea obiectivelor îndrăznețe ale clubului, pentru sezonul care urmează, revenirea în Liga 1.

Bogdan Şandru şi Ionuţ Ţenea şi-au prelungit, astăzi (n.r. – 1 iulie), contractele cu Dunărea Călăraşi, noile înţelegeri fiind valabile până la 30 iunie 2022. >, a declarat președintele executiv al Dunării, Cristian Zanfir.

Bogdan Şandru (fundaş central – 31 de ani pe care-i va împlini pe 4 iulie) a evoluat în 16 jocuri în sezonul 2019 – 2020, marcând şi 4 goluri. Şandru a mai îmbrăcat tricoul Dunării şi în perioada 27.07.2016-11.01.2019, punând serios umărul la promovarea, în premieră a galben – albaştrilor în Liga 1.

Fundaşul dreapta, Ionuţ Ţenea (24 de ani împliniţi pe 21 mai) a bifat 5 prezenţe sub tricoul Dunării (357 de minute pe teren) în acest sezon, 2019 – 2020”, se arată în comunicatul emis de Dunărea Călărași, după ce jucătorii au semnat prelungirile.

Dunărea Călărași vrea să revină în Liga 1 

Dunărea Călărași va continua și la anul în Liga 2. După disputarea a 24 de etape din acest sezon, echipa lui Cristian Pustai a terminat pe locul 12 în clasament, cu 31 de puncte. Dunărea a finalizat campionatul cu nouă puncte peste FK Csikszereda, locul 17, care în mod normal ar fi dus în Liga 3. Planurile sunt mari la echipa din Călărași și se dorește din nou promovarea în Liga 1. De această dată însă, Cristian Pustai este convins că lucrurile vor sta diferit și are în plan conturarea unui lot valoros, care să permită lupta la promovare.

Vom începe sezonul următor mai bine decât pe precedentul. Am luat totul de la zero, erau doar doi jucători la echipă. Să vedem ce mai schimbăm, ce mai aducem și e timp în două luni să facem un proiect. Conducerea va discuta cu jucătorii (n.r.- referitor la cei cărora le expiră contractele) să vedem cum facem. O să le prezentăm ofertele și vedem ce se întâmplă, dacă vor să continue. Noi dorim să prelungim cu majoritatea. Vom avea ca obiectiv promovarea pentru sezonul următor”, spunea Pustai în urmă cu aproximativ o lună.

 

Foto: AFC Dunărea Călărași 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/care-sunt-sansele-ca-fanii-sa-revina-pe-stadion-in-finalul-de-sezon-ministrul-ionut-stroe-in-sport-nu-facem-niciun-fel-de-exceptie-atunci-vom-face-asta-19137323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-rezista-un-antrenor-pe-banca-unei-echipe-din-liga-2-ce-spune-raportul-cies-si-la-ce-capitol-al-principalilor-formatiile-din-esalonul-secund-sunt-pe-locul-5-19137108

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-a-confirmat-transferul-lui-georgian-honciu-mijlocasul-ar-putea-fi-talismanul-pitestenilor-asa-cum-a-fost-si-pentru-dunarea-calarasi-nu-voi-putea-fi-folosit-in-pla-19135974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/georgian-honciu-s-a-despartit-de-dunarea-calarasi-si-merge-la-o-echipa-din-play-off-ul-ligii-2-in-2018-pleca-de-la-chindia-si-trecea-la-rivala-dunarea-care-promova-in-liga-1-19135896

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2020, 12:04 Liga 2
Pe aceeași temă