SCM Zalău, curățenie de vară! A încheiat raporturile contractuale cu nouă fotbaliști, iar Bogdan Șandru e cel mai importat nume rămas liber. Cristian Lupuț și-a ales ”secundul”

Răzvan STÎNGĂ 11 Jun. 2022, 18:10 Liga 3
SCM Zalău, curățenie de vară! A încheiat raporturile contractuale cu nouă fotbaliști, iar Bogdan Șandru e cel mai importat nume rămas liber. Cristian Lupuț și-a ales ”secundul”

SCM Zalău schimbă radical lotul de jucători pentru sezonul următor, mai ales că a numit și un nou antrenor principal, în numele lui Cristian Lupuț. Formația care a terminat play-out-ul Seriei 10 a Ligii a 3-a pe locul 1 a renunțat, până acum, la nouă fotbaliști.

SCM Zalău, nouă plecări! Printre jucători, și Bogdan Șandru

Un număr important de jucători a plecat de la Zalău, dar sunt câțiva foarte interesanți, care ar fi trebuit, în mod normal, la cum se preconizau lucrurile, să continue. Ionuț Ilieș (17 ani, se întoarce la ”U” Cluj, de unde era împrumutat), Adrian Micaș (23 de ani), Alexandru Gudea (25 de ani), Vlad Motroc (23 de ani), Bogdan Șandru (32 de ani), Alexandru Sorian (31 de ani), Andrei Hațiegan (24 de ani), Mihai Forna (21 de ani) și Răzvan Dulap (26 de ani) sunt fotbaliștii plecați.

De departe, cel mai important jucător de care s-a despărțit SCM Zalău este Bogdan Șandru, fundaș central cu foarte multă experiență și care putea fi, în mod cert, un punct fix în defensiva lui Cristian Lupuț în sezonul de Liga 3 care vine.

Bogdan Șandru a stat doar câteva luni la SCM Zalău

Șandru a ajuns la Zalău în februarie, plecat de la Dunărea Călărași din cauza problemelor financiare de acolo. În trecut, Șandru a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, Pandurii, ”U” Cluj sau CSMS Iași.

Bogdan Șandru, mulțumim pentru colaborarea avută, îți urăm succes la viitoarele echipe”, este scurtul anunț al SCM Zalău în ceea ce privește plecarea unui fotbalist cu CV-ul lui Șandru.

Cristian Lupuţ și-a ales ”secundul”, pe Claudiu Cornaci. Va face SCM Zalău un sezon următor mai bun? 

Cristian Lupuţ își conturează stafful tehnic în această perioadă. Venit cu preparatorul fizic Sergiu Moga la Zalău, ”principalul” și-a ales acum și ”secundul”. Claudiu Cornaci a venit să îl ajute pe Lupuț, cei doi fiind colegi în perioada în care erau jucători, la Olimpia Satu Mare.

SCM Zalău, în play-out-ul Seriei 10 din Liga 3, a terminat întrecerea pe primul loc, cu 47 de puncte, cu șapte puncte peste următoarea clasată, locul 2, CSM Satu Mare. În ultima rundă în grupa pentru evitarea retrogradării, SCM Zalău a întâlnit Progresul Şomcuta Mare, locul 5 cu 23 de puncte, de care a trecut la scor, 5-2.

Foto: SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gueye-mansour-continua-sa-impresioneze-africanul-nu-se-retrage-din-fotbal-nici-la-36-de-ani-si-va-semna-prelungirea-contractuala-va-fi-si-jucator-si-antrenor-19234845

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-poverlovici-a-pus-punct-carierei-de-fotbalist-toata-viata-mea-s-a-invartit-in-jurul-fotbalului-acum-nu-duc-dorul-de-fotbal-fostul-fundas-al-mai-multor-echipe-pentru-care-a-19234833

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-alexa-pleaca-de-la-csm-resita-dupa-ratarea-promovarii-in-liga-2-cristian-bobar-e-descumpanit-nu-avem-ce-face-trebuie-sa-acceptam-realitatea-19234806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-si-a-prezentat-antrenorul-cu-care-va-aborda-sezonul-de-liga-3-dar-si-unde-va-disputa-meciurile-de-acasa-recent-retrogradata-din-liga-2-va-primi-sprijinul-cj-19234782

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Jun. 2022, 18:10 Liga 3
Pe aceeași temă