Dună are emoții pentru postul său! „În zilele următoare hotărâm dacă-i prelungim înțelegerea sau căutăm altă soluție”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2013, 11:55 Liga 2
Dună are emoții pentru postul său!**

La mijlocul clasamentului, acolo unde îi stă bine unei echipe fără emoții, dar și fără pretenții. Fix acolo, pe locul 7, a terminat campionatul Unirea Slobozia. Echipa pregătită de Marin Dună și-a conservat astfel locul pe care încheiase și turul.

Ialomițenii au fost depășiți pe ultima sută de metri de Buftea, care a trecut lejer de Brăila. Puteau fi depăși și de Dunărea Galați, dar moldovenii au preferat să fie «băieți salon» cu junii Sportului Studențesc.

Una peste alta, obiectiv îndeplinit și, cum ar spune Shakespeare, «maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece». Dar hai că deja am căzut în butoiul cu anticipări și, la drept vorbind, nici Dună nu prea arată a maur…

Prepeliță: „Decidem soarta băncii tehnice”

Chiar dacă locul 7 ocupat de Unirea Slobozia la finele sezonului este unul foarte bun, jocul prestat de elevii lui Dună, mai cu seamă în meciurile de pe teren propriu, au generat semne de nemulțumire din partea conducerii administrative.

„Obiectivul a fost clasarea echipei în primele 8 și, prin urmare, l-am îndeplinit. Suntem mulțumiți de acest lucru, dar nu se poate să nu recunoaștem că, cel puțin în retur, jocul echipei nu a fost cel pe care îl așteptam. Dacă ați văzut măcar meciurile de acasă, îmi veți da dreptate… Unii dintre jucători au dat dovadă de lipsă de atitudine. Așteptăm în această spătămână o analiză din partea domnului Dună, iar apoi vom decide care va fi viitorul echipei în ceea ce privește banca tehnică. Marin Dună termină la sfârșitul acestei luni contractul cu Unirea, iar în zilele următoare hotărâm dacă prelungim înțelegerea sau căutăm altă soluție. Probabil că până la Sărbătorile Sloboziei hotărârea va fi luată…” a declarat președintele Unirii, Constantin Prepeliță.

Sursa: Independent Online

Marius ANGHEL 12 Jun. 2013, 11:55 Liga 2
Pe aceeași temă