Duelul golgheterilor!

Marius ANGHEL 23 Oct. 2012, 20:12 Liga 2
Duelul golgheterilor!

Una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 9-a din Liga a II-a de fotbal este programata maine, de la ora 15, la Navodari, intre formatia gazda, Sageata, si CS Otopeni, ambele echipe aflandu-se in prima jumatate a clasamentului. Va fi si un duel al golgheterilor seriei I, Dorel Zaharia si Clement Palimariu, ambii cu cate 5 goluri marcate.

In cadrul unei conferinte de presa desfasurata astazi la Stadionul „Flacara” din Navodari, antrenorul secund al gazdelor, Dorel Zaharia, a mentionat:

„Pentru noi sunt importante cele trei puncte, iar daca voi si marca, satisfactia va fi cu atat mai mare. Va trebui sa nu mai scapam victoria printre degete, asa cum am patit cu Unirea Slobozia, iar CS Otopeni are si ea o formatie care ne poate pune probleme. La acest meci, nu vom putea miza pe ivorianul Diaby, suspendat, si pe Bold, accidentat”.

La randul sau, mijlocasul Vali Apostol a declarat: „Ne dorim victoria pentru a ramane in partea superioara a clasamentului. Sportul s-a distantat, iar noi ne luptam pentru locul al doilea. Cele doua saptamani in care am stat ne-au cam scos din ritm, dar vrem sa legam trei victorii incepand cu acest meci”.

Articol scris de Cătălin Donose

Marius ANGHEL 23 Oct. 2012, 20:12 Liga 2
Pe aceeași temă