Gloria își poate pierde golgheterul. Viorel Ion: „Are mai multe oferte și din țară și din străinătate”

Gloria își poate pierde golgheterul.** Viorel Ion:

Revenit în Liga a 2-a, la Gloria Buzău de la CSMS Iași, în etapa a 6-a a acestui sezon, Clement Pălimaru (foto, în stânga) și-a demonstrat încă o dată calitățile de atacant prin cele 8 goluri pe care le-a marcat până la finalul primei părți a campionatului. Atacantul voia să se „pună pe picioare” după ce n-a mai evoluat atât de mult la echipa din Copou odată ce a ajuns în Liga 1, iar o colaborare cu Viorel Ion era ideală.

Evoluția din scurta perioadă petrecută la Gloria l-au readus pe Pălimaru în atenția mai multor cluburi din țară, dar și din străinătate, așa cum susține „Vioară”. Acum, buzoienii au evoții că își pot pierde golgheterul.

„Pălimaru are mai multe oferte și din țară și din străinătate. În țară însă n-o să plece, dar dacă va fi o ofertă concretă din străinătate, pentru că toți pleacă pentru un trai mai bun, atunci ar fi o problemă! S-a dovedit și s-a adeverit că este un jucător esențial pentru noi!”, a spus Viorel Ion pentru sansanews.ro.

În primul amical al Gloriei din această perioadă de pregătire, cel de miercuri cu CS Ștefănești, scor 1-2, Pălimaru nu a jucat pentru buzoieni, el nefăcând nici măcar deplasarea în București, acolo unde s-a jucat meciul.

Cu cele opt goluri marcate în actualul campionat, Clement Pălimaru este golgheterul Gloriei Buzău și unul dintre cei mai buni marcatori din Seria I.

În cariera sa de fotbalist, Pălimaru a mai evoluat pentru echipele Poli Iași, Cetatea Suceava, Petrolul Ploiești, CSMS Iași, FC Botoșani, CF Brăila, CS Otopeni, FC Clinceni și acum Gloria Buzău. La toate echipele pentru care a jucat, atacantul născut în Botoșani a fost unul dintre cei mai importanți oameni de gol, în Liga a 2-a fiind apreciat pentru nenumăratele sale reușite care l-au clasat și pe prima poziție a clasamentului golgheterilor.

Pe aceeași temă