Drama lui Sagna

08 Dec. 2008, 13:35 Liga 2
Drama lui Sagna

Plecat de la Petrolul la Gloria Buzău, la începutul  sezonului, atacantul Christian Sagna are probleme. Deși mai are încă doi ani de contract cu gruparea buzoiană, senegalezul vrea să rupă înțelegerea, considerând că antrenorul Mario Marinică își bate joc de el.

 

„Mi-am dorit foarte mult să joc la Divizia A, însă acum nu-mi este bine. Antrenorul își bate pur și simplu joc de mine. Am stat în cantonament cu echipa și cu o oră înainte de meci mi-a spus că nu fac parte din lot. A preferat să facă lotul cu jucători de 18 și 20 de ani. Mi se pare anormal să fiu tratat așa. Eu m-am antrenat și am vrut să joc, însă el și-a bătut de joc de mine. Mai am contract încă doi ani cu Gloria, însă nu vreau să mai stau aici.

 

Nu m-am gândit la ce echipă aș vrea să joc, tot ce știu în acest moment este că vreau să plec și sper că domnul „president” îmi va da drumul. N-am nicio ofertă în acest moment. Cine să mă ia, dacă eu nu am jucat și am fost ținut în afara lotului? Eu nu am nicio problemă cu antrenorul. Am vrut să dau totul pentru echipă, să-mi fac un nume în fotbalul românesc. El are ceva cu mine și de aceea nu vreau să mai rămân la Buzău”, spune Sagna.

 

Cât despre o revenire a senegalezului la Petrolul, acest lucru este imposibil. Nu pentru că jucătorul n-ar dori, ci pentru că acesta se află în litigiu cu gruparea ploieșteană, ca, de altfel, și clubul Gloria Buzău. Petrolul a contestat la comisiile abilitate ale FRF înțelegerea semnată de Sagna cu Gloria Buzău, considerând că jucătorul se afla sub contract cu gruparea ploieșteană, când a plecat la Buzău.
 

Articol scris de Ciprian RADU  
 

08 Dec. 2008, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă