„Vioară” închide conflictul cu Mihai Ciobanu

12 Aug. 2011, 14:44 Diverse

Ion Viorel, fostul antrenor și jucător al Gloriei Buzău, „îngroapă” securea războiului dus zilele acestea cu Mihai Ciobanu, actualul tehnician al grupării din Crâng. Ciobanu s-a declarat nemulțumit, după amicalul pierdut de elevii săi, cu 2 la 0, pe teren propriu, în fața echipei Dunării Galați, de faptul că tot mai mulți jucători ai Gloriei au ales să se „mute” la Brăila, în timp ce Viorel s-a „luat” de faptul că Alexandru Ciobanu, fiul antrenorului de la Gloria, a fost angajat la formația din Parcul Crâng.

„Am fost surprins de afirmațiile sale. Chiar ne-am întors împreună de la București, de la cursurile de antrenori. Eu l-am susținut peste tot, la Onix și CSM Râmnicu Sărat, când alții vroiau să îl dea afară. Știam că e greu să intri în circuit și i-am oferit această șansă, mai ales că el trăiește din fotbal. Indiferent ce se întâmplă, Mișu îmi e prieten. M-au deranjat afirmațiile sale. Și eu poate am fost nervos și am afirmat anumite răutăți, pentru care îmi pare rău acum. El, pe românește, a pus botu, la ce alții i-au spus. Ținând cont de prietenia dintre noi, nu trebuia să facă acele declarații. Mișu a uitat când eram la Dunărea Galați și mi-a luat toți jucătorii noaptea din cantonament și i-a dus la Brăila. Eu nu am mai zis nimic. Jucătorii întotdeauna se duc la mai bine. Nu am făcut niciun comentariu, mi-am continuat treaba, aveam ca obiectiv salvarea de la retrogradare și m-am luptat cu FC Vaslui la promovare” – Ion Viorel, antrenor FC Brăila.

FC Brăila a disputat miercuri seară un „amical” la Berca, împotriva „colegei” de serie, Dinamo II București. Fotbaliștii antrenați de „Vioară” s-au impus cu 2 la 0, grație reușitelor semnate de fostul căpitan al Gloriei, Călin Marin și de Clement Pălimaru, jucător care a fost la un pas să semneze cu buzoienii. Imediat după partidă, tot lotul brăilean a venit în Buzău, pentru a lua masa la pubul patronat chiar de antrenorul lor. După cină, elevii lui „Vioară” au urmărit partida dintre România și San Marino.

Sursa: Opinia Buzău

12 Aug. 2011, 14:44 Diverse
Pe aceeași temă