„Vioară” închide conflictul cu Mihai Ciobanu

Publicat: 12 Aug. 2011, 14:44 Actualizat: 12 Aug. 2011, 14:46 Diverse
„Vioară”  închide conflictul cu Mihai Ciobanu

Ion Viorel, fostul antrenor și jucător al Gloriei Buzău, „îngroapă” securea războiului dus zilele acestea cu Mihai Ciobanu, actualul tehnician al grupării din Crâng. Ciobanu s-a declarat nemulțumit, după amicalul pierdut de elevii săi, cu 2 la 0, pe teren propriu, în fața echipei Dunării Galați, de faptul că tot mai mulți jucători ai Gloriei au ales să se „mute” la Brăila, în timp ce Viorel s-a „luat” de faptul că Alexandru Ciobanu, fiul antrenorului de la Gloria, a fost angajat la formația din Parcul Crâng.

„Am fost surprins de afirmațiile sale. Chiar ne-am întors împreună de la București, de la cursurile de antrenori. Eu l-am susținut peste tot, la Onix și CSM Râmnicu Sărat, când alții vroiau să îl dea afară. Știam că e greu să intri în circuit și i-am oferit această șansă, mai ales că el trăiește din fotbal. Indiferent ce se întâmplă, Mișu îmi e prieten. M-au deranjat afirmațiile sale. Și eu poate am fost nervos și am afirmat anumite răutăți, pentru care îmi pare rău acum. El, pe românește, a pus botu, la ce alții i-au spus. Ținând cont de prietenia dintre noi, nu trebuia să facă acele declarații. Mișu a uitat când eram la Dunărea Galați și mi-a luat toți jucătorii noaptea din cantonament și i-a dus la Brăila. Eu nu am mai zis nimic. Jucătorii întotdeauna se duc la mai bine. Nu am făcut niciun comentariu, mi-am continuat treaba, aveam ca obiectiv salvarea de la retrogradare și m-am luptat cu FC Vaslui la promovare” – Ion Viorel, antrenor FC Brăila.

FC Brăila a disputat miercuri seară un „amical” la Berca, împotriva „colegei” de serie, Dinamo II București. Fotbaliștii antrenați de „Vioară” s-au impus cu 2 la 0, grație reușitelor semnate de fostul căpitan al Gloriei, Călin Marin și de Clement Pălimaru, jucător care a fost la un pas să semneze cu buzoienii. Imediat după partidă, tot lotul brăilean a venit în Buzău, pentru a lua masa la pubul patronat chiar de antrenorul lor. După cină, elevii lui „Vioară” au urmărit partida dintre România și San Marino.

Sursa: Opinia Buzău

Publicat: 12 Aug. 2011, 14:44 Actualizat: 12 Aug. 2011, 14:46 Diverse
Pe aceeași temă