VIDEO | Petrolul și-a prezentat cele două noi echipamente pentru Liga 2. Cât costă tricou oficial de joc

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 18:30 Diverse

După „U” Cluj, Petrolul Ploiești și-a prezentat și ea noul echipament pe care îl va îmbrăca în sezon de Liga 2, în care va încerca promovarea în prima ligă. Petrolul va continua colaborarea cu sponsorul tehnic Joma și va avea doar două echipamente de joc, nu trei așa cum au majoritatea cluburilor care se respectă. În plus, „Lupii-galbeni” au pus deja la vânzare în magazinul oficial de la stadion și alte articole vestimentare, ca tricouri sau treninguri de prezentare.

Principalul echipament al Petrolului va fi tot galben-albastru, cu mici modificări față de cel din sezonul trecut. Dacă până acum a fost galben complet, cu dungi albastre, acum s-a optat pentru un tricou galben, cu mici dungi albastre și șort complet albastru.

Echipamentul secund este complet albastru. În ediția trecută, al doilea echipament a fost unul asemănător cu primul ca design, însă roșu complet cu dungi galbene.

Prețul unui tricou oficial de joc este de 100 lei, iar șortul poate fi procurat la prețul de 70 lei. Tot de astăzi, în magazinul oficial al clubului pot fi găsite și alte articole vestimentare din linia pe care o vor îmbrăca „lupii” în stagiunea următoare: tricouri de prezentare, treninguri de prezentare, pantaloni de trening, bluze de trening, jambiere, șorturi, bermude, precum și multe alte produse diverse.

Echipamentele folosite de Petrolul în precedenta ediție de campionat:

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 18:30 Diverse
Pe aceeași temă