VIDEO | Galeria, jucătorii și antrenorii Olimpiei au petrecut înainte de final de an. Evenimentul începe să devină o tradiție

Marius ANGHEL 27 Dec. 2015, 11:39 Diverse

La Satu Mare a început deja să devină o tradiție ca, înainte de finalul fiecărui an, suporterii, jucătorii și antrenorii de la Olimpia să petreacă o seară împreună. Așa s-a întâmplat în 2014 și la fel s-a petrecut și acum, în 2015. Înainte de sărbătoarea Crăciunului, miercuri seară, membrii galeriei din Peluza Sud Satu Mare au organizat o întâlnire specială la care au luat parte toți cei amintiți mai sus.

La petrecerea de sfârșit de an au luat parte, pe lângă membrii galeriei, jucătorii: Cosmin Iuhas, Florin Mureșan, Valter Heil, Dumitru Muntean, Gabriel Cadar, Denis Chivari, Mark Csik, Adrian Ciul, Raul Cherecheș și Raul Ștef, iar din rândul antrenorilor nu au lipsit Tiberiu Csik, Paul Mihai, Paul Levente, precum și Marius Bălău, Ciprian Prodan și Dan Filip.

Pe lângă cântece, ziarul Informația zilei scrie că Tiberiu Csik a ținut să le mulțumească suporterilor pentru că sunt alături de jucători neîncetat. Le-a cerut să-i încurajeze la toate meciurile, dincolo de problemele care sunt la club. Și Paul Mihai a avut un discurs, în timp ce căpitanul Cosmin Iuhas, pe lângă mulțumiri, i-a asigurat pe fanii sătmăreni că vor juca mereu pentru culori și că vor da tot pe teren la fiecare meci.

Și la acest eveniment, căpitanul Cosmin Iuhas a oferit un tricou cu autografele tuturor jucătorilor, iar acesta i-a fost înmânat lui Florin Petric.

Altfel, toată seara au răsunat tradiționalele cântece ale galeriei, printre altele, „Trup și suflet pentru Oli”, „Galben-albaștrii ale”, „Aproape de voi”, „În orașul Satu Mare avem o echipă mare”, „Cântăm pentru culori, nu pentru conducători”, dar și un cântec dedicat antrenorului „Unul dintre, unul dintre noi, Tibi Csik e unul dintre noi”. Dar și cele dedicate băimărenilor, „dușmanii” sătmărenilor de o viață.

Video: Informația zilei

Marius ANGHEL 27 Dec. 2015, 11:39 Diverse
Pe aceeași temă