VIDEO! Alb-albaștrii au fost Moș Nicolae pentru bătrâni

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 15:00 Diverse
VIDEO! Alb-albaștrii** au fost Moș Nicolae pentru bătrâni

Jucătorii de la CS Universitatea Craiova au împărțit ieri daruri la Căminul pentru persoane vârstnice. Bătrânii s-au bucurat și le-au transmis alb-albaștrilor că vor în Bănie o echipă care să facă, din nou, performanță. Au fost prezenți: căpitanul Mihăiță Pleșan, alături de Ionuț Stancu, Dragoș Dragalina, Cristi Ganea, Costin Curelea și Viorel Ferfelea, care au recepționat mesajul „Să faceți o echipă frumoasă cum era pe vremea noastră. Să jucăm din nou în cupele europene!”

Mihăiță Pleșan a declarat: „E emoționant, mă gândesc la bunicii mei, la familia mea. Mă bucur că am reușit să le aducem un zâmbet pe chipuri acestor oameni. Ne-au transmis să facem o echipă frumoasă. Eu zic că suntem. Și sperăm ca pe viitor să fim mai buni, să jucăm în liga întâi și să le aducem bucurii tuturor craiovenilor”.

Atacantul Costin Curelea a spus: „Universitatea a fost moșul original. Ne bucurăm că am reușit cu o mică atenție să le facem sărbătorile mai frumoase acestor oameni. La noi încă nu a venit Moșul, cu toate că am curățat ghetele după nămolul de la Reșița”.

Viorel Ferfelea l-a completat: „Ar trebui ca fiecare om să facă un astfel de gest măcar în momente din acestea, de sărbători. Oamenii de aici ne-au cerut să promovăm. Vă dați seama că și noi ne dorim acest lucru pentru ca tot orașul să ne susțină, deoarece că jucăm pentru craioveni”.

VEZI o GALERIE FOTO de la eveniment

Managerul general Pavel Badea le-a transmis bătrânilor că va face tot ce-i va sta în putință pentru a le îndeplini dorințele. „Sunt surprins plăcut că mulți dintre bătrânii Craiovei știau despre jucători, despre echipă, despre proiectul nostru și ne-au urat mult succes spunându-ne că sunt alături de noi și că își doresc să aibă reprezentativitate la nivel de fotbal craiovean prin noi. Toți care suntem angrenați în acest proiect ne dorim să facem o echipă frumoasă, pentru Craiova, care să îndeplinească cerințele a cât mai mulți dintre craioveni. E important că am fost aici, că oamenii și jucătorii noștri au socializat, asta a fost marea bucurie pentru acești bătrâni”, a spus Badea.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 15:00 Diverse
Pe aceeași temă