UTA își vrea banii pe Costin! Arădenii au depus memoriu împotriva FC Voluntari. Cât trebuie să achite ilfovenii

Autor: Liga2.ro Publicat: 26 Jun. 2020, 22:04 Diverse
UTA își vrea banii pe Costin! Arădenii au depus memoriu împotriva FC Voluntari. Cât trebuie să achite ilfovenii

Doi tineri fotbaliști a transferat, vara trecută, în Liga 1, UTA. Este vorba despre Albert Stahl (21 de ani), la Astra, și Cristian Costin (22 de ani), la FC Voluntari, și în ambele cazuri a avut probleme în a-și obține banii din aceste mutări.

Cei 80 de mii de euro pe Stahl au intrat în conturile arădenilor cu mare greutate, în urmă cu aproape o lună de zile, când ei ar fi trebuit încasați încă din luna august a anului trecut. Acum, însă, „roș-albii” vor să încheie conturile și cu Voluntariul pentru transferul lui Cristian Costin, anunță Sport Arad. Fotbalistul de 22 de ani a bifat 19 meciuri în prezenta ediție a Ligii 1, 14 dintre ele începându-le ca titular. Minutele adunate sunt 1043, iar pasele de gol – două.

Calculele sunt simple. Dacă fotbalistul s-ar fi întors în iarnă la Arad, ilfovenii ar fi achitat doar 25 de mii de euro, dar din moment ce au decis să-l rețină în lot tot sezonul, suma finală de transfer se dublează. Așadar, UTA are de luat 50 de mii de euro de la gruparea ce i-a „furat” visul promovării în vara anului 2016, la baraj, iar Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a stabilit ca proxim termen de judecată data de 7 iulie.

În schimb, aceeași comisie a amânat speța prin care Romario Moise își solicită restanțele și actele de la Astra pentru 1 iulie.

Sursa: Sport Arad

Autor: Liga2.ro Publicat: 26 Jun. 2020, 22:04 Diverse
Pe aceeași temă