Romario Moise își vrea banii și actele de la Astra. Mijlocașul împrumutat la UTA a depus memoriu împotriva clubului de care aparține

Liga2.ro 18 Jun. 2020, 16:11 Liga 2
Romario Moise își vrea banii și actele de la Astra. Mijlocașul împrumutat la UTA a depus memoriu împotriva clubului de care aparține

În urmă nu cu mult timp, cel mai constant mijlocaș al echipei UTA în actualul sezon își declara public sentimentele față de echipa arădeană. ”Nu pot ascunde faptul că UTA mi-a intrat în suflet, însă nu pot spune de pe acum ce va fi din sezonul următor”, mărturisea, pentru Sport Arad, Romario Moise, jucătorul ploieștean împrumutat de la Astra.

Și, sunt șanse mari ca fotbalistul de 24 de ani să opteze pentru actuala echipă și în viitorul sau viitoarele campionate, dacă va câștiga memoriul depus la Consiliul Național de Soluționare a Litigiilor împotriva Astrei. ”MOISE ROMARIO VS. AFC ASTRA GIURGIU – Pretenții financiare și încetarea raporturilor contractuale – Acordă termen la data de 24.06.2020”, e speța redată de site-ul oficial al LPF.

Împrumutat în vara anului trecut la Arad, Moise era sau, cel puțin, trebuia să fie plătit parțial și de Astra, iar acum își cere restanțele, dar și actele. Se știe că la gruparea care se antrenează la Ploiești și își joacă meciurile la Giurgiu există restanțe mari bănești și către fotbaliștii angrenați în play-off-ul Ligii 1, care s-au declarat tot mai nemulțumiți de situația existentă.

Mijlocașul central originar din Ploiești a bifat 1425 de minute pentru arădeni în acest sezon, trecându-și în cont și 6 goluri, printre care și „bijuteria” de la Reșița, din „foarfecă” de marginea careului, ce a ajuns și pe CNN.

Dacă va fi declarat liber de contract pe 24 iunie, Romario Moise poate semna pentru o nouă echipă, iar UTA, cu care are mari șanse să promoveze în Liga 1, se află în pole position.

Sursa: Sport Arad

Liga2.ro 18 Jun. 2020, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă