Un nou parteneriat pentru Foresta! „Avem încrederea că putem ținti cât mai sus în acest sezon”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 14:11 Diverse

Foresta Suceava nu traversează o perioadă deloc bună în actualul campionat al Ligii 2. Echipa moldoveană a fost în vară aproape de desființare, abia a început sezonul, a încasat înfrângeri drastice, iar după 20 de etape se află pe ultimul loc în clasament. 17 puncte au acumulat jucătorii antrenați acum de Florentin Petre, la fel ca și CS Balotești, însă lupta pentru evitarea retrogradării este foarte strânsă. Cu o victorie în ultima etapă din 2017, contra echipei ASA Târgu Mureș, Foresta poate chiar ieși din zona celor cinci locuri care duc în Liga 3.

Situația financiară a clubul sucevean e pe drumul cel bun în acest moment. Primăria a reînceput să dea bani, edilul a transmis că în sezonul viitor vrea promovarea, iar conducătorii Forestei reușesc să atragă lângă echipă sponsori. După ce luna trecută Foresta a transmis că va continua colaborarea cu Tarsin, o firmă de transport de persoane, astăzi, clubul sucevean a semnat un parteneriat cu Trutzi, o firmă despre care spune că este lider național în producerea și distribuirea elementelor de fier forjat.

„Foresta Suceava și Trutzi SRL, parteneriat pentru performanță. ACS Foresta anunță semnarea unui important parteneriat cu Trutzi SRL. Firma suceveană manageriată de Ciprian Nuțu este un real exemplu de succes, reușind în doar 10 ani de activitate să devină lider național în producerea și distribuirea elementelor de fier forjat.

„Le urăm celor de la Trutzi bun venit în familia Forestei. Credem cu tărie că asocierea acestor două entități este menită să obțină performanță, să ne crească potențialul și să ne îndrepte către obiective îndrăznețe. Având alături un partener atât de important, avem încrederea că putem ținti cât mai sus în acest sezon, mai ales că beneficiem și de sprijinul necondiționat al suporterilor suceveni”, a declarat Mihai Ungurian, vicepreședintele Forestei”, transmite, printr-un comunicat, clubul Foresta.

În 2017, Foresta Suceava mai are de disputat un singur meci, sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la ASA Târgu Mureș. Foresta este ultima clasată, cu 17 puncte, iar ASA e pe locul 8, cu 31 de puncte.

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 14:11 Diverse
Pe aceeași temă