Un jucător lansat în fotbal de Rapid își caută echipă pe internet. Mesajul cu care speră să-și găsească un nou angajament

Marius ANGHEL 10 Jan. 2020, 11:28 Diverse

Un fost jucător al Rapidului, dinainte de faliment, fundașul stânga Nicolae Vasile (24 de ani), a ajuns în situația disperată de a-și căuta echipă pe WhatsApp.

Considerat un promițător jucător al Rapidului în urmă cu șase ani, Vasile a fost chiar și căpitan al echipei giuleștene, însă falimentul clubului în 2016 i-a bulversat cariera.

Acum, cel poreclit „Nicky”, a postat într-un „story” pe aplicația WhatsApp un anunț cu o trimitere la un clip video de pe Youtube în care sunt imagini cu el pe teren. „Jucător liber, fundaș stânga, pentru mai multe detalii dă-mi mesaj!”, a fost mesajul acestuia.

După ce vechiul Rapid a intrat în faliment, în 2016, Nicolae Vasile și-a găsit echipă în Finlanda, la Kemi Kings, dar după doar 6 luni a fost anunțat că se va renunța la serviciile sale. A urmat o altă aventură scurtă, de șase luni, în ligile inferioare din Spania, la Arandina. În 2018, Vasile a semnat cu Sant Julia, din Andorra, club pentru care a evoluat până în vara anului trecut, iar de atunci nu și-a mai găsit niciun angajament.

Marius ANGHEL 10 Jan. 2020, 11:28 Diverse
Pe aceeași temă