FC Rapid a ieșit în stradă să hrănească persoanele neajutorate. Giuleștenii și-au continuat seria acțiunilor umanitare

Marius ANGHEL 31 Dec. 2015, 10:54 Diverse

Rapidiștii au ieșit miercuri seară în stradă, în zona Gării de Nord, pentru a se alătura unei campanii de ajutorare a oamenilor străzii. Virgil Drăghia, Mădălin Martin, Nicolae Vasile, Cristian Raiciu și Ovidiu Burcă au fost reprezentanții clubului giuleștean care au împărțit mâncare caldă persoanelor neajutorate.

FC Rapid și-a continuat seria acțiunilor umanitare și s-a alăturat campaniei „O șansă caldă”, inițiată de Asociația „Șansa Ta”. Asociația „Șansa Ta” este o organizație non-profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează să părăsească sau au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora, precum și spirijinirea familiilor sărace cu mulți copii din Romania și a persoanelor fără adapost.

Proiectul „O șansa caldă” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice și juridice, în vederea susținerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Începând din anul 2012, peste 2000 de persoane fără adăpost (copii, tineri, familii cu copii și persoane în vărsta) au beneficiat de alimente, îmbrăcăminte și de o vorbă bună din partea voluntarilor.

Foto: FB Rapid București

Marius ANGHEL 31 Dec. 2015, 10:54 Diverse
Pe aceeași temă