Suporterii Petrolului cer socoteală municipalității

27 Jan. 2009, 18:35 Diverse
Suporterii Petrolului** cer socoteală municipalității

Pe adresa siteului Liga2.ro a fost trimis un comunicat din partea suporterilor clubului Petrolul Ploiești prin care se cere socoteală autorităților locale în ceea ce privește discuțiile privind preluarea clubului petrolist de către Consiliul Local. Iată mai jos conținutul acestu comunicat:

 

„Dezamăgiți de faptul că cei de la SC FC Petrolul și municipalitatea nu pot oferi un răspuns ferm în ceea ce privește eventuala preluare a grupării găzarilor, suporterii solicită municipalității ca în 24 de ore de la apariția acestui comunicat să ofere un răspuns concret cu privire la oferta înaintată de petroliști.

În cazul în care aceasta conține unele clauze care o fac imposibil de acceptat, fanii doresc încetarea imediată a negocierilor!
Se va marșa, ca și până acum, pe varianta unei echipe noi, dacă Petrolul nu poate fi luat, în această situație având nevoie de girul Consiliului Local.

Surprinzător, unii lideri ai galeriei anunță, pe această cale, că un om de afaceri străin, dar de origine română, și-a manifestat disponibilitatea de a susține un viitor proiect de creare a unei echipe performante la Ploiești.

Cei care au discutat cu acesta au lăsat să se înțeleagă că o eventuală disponibilitate a Consiliului Local de a discuta cu acesta se va materializa printr-o întâlnire imediată. În acest context, dat fiind că o asemenea „mișcare” este acceptată de majoritatea inițiatorilor acestei acțiuni, solicităm municipalității să acționeze în consecință în cel mai scurt timp posibil. „

 

Consiliul director al suporterilor
 

27 Jan. 2009, 18:35 Diverse
Pe aceeași temă