Suporterii FC Bihor ies în stradă, cerând salvarea clubului

Marius ANGHEL 18 Jun. 2014, 17:52 Diverse
Suporterii FC Bihor ies în stradă,** cerând salvarea clubului

După ce Primăria Oradea a anunțat că intenționează să renunțe la finanțarea clubului FC Bihor, membrii Asociației Suporterilor echipei au început, marți, o serie de acțiuni de protest, prin care vor să tragă un semnal de alarmă asupra situației în care ar putea ajunge clubul de fotbal fanion al județului.

Suporterii au afișat, de marți dimineață, trei bannere cu mesajul „Salvați FC Bihor”, lângă Piața Ferdinand, lângă Podul Dacia și lângă Podul CFR.

„În urma deciziei Primăriei de a nu mai finanța clubul FC Bihor, care a fost anunțată brusc, am hotărât să nu stăm cu mâinile în sân și să asistăm la dispariția unui club de tradiție. Trebuie să sensibilizăm atât Primăria, cât și mediul de afaceri, pentru a ajuta la supraviețuirea clubului. Practic, decizia Primăriei înseamnă falimentul și desființarea, ceea ce ar fi tragic, având în vedere deceniile de istorie ale clubului”, a declarat Daniel Bokor, președintele Asociației Suporterilor.

Drept urmare, reprezentanții suporterilor vor merge în audiențe la Primărie și la Consiliul Județean, ca să încerce să-i convingă pe edilii locali și județeni să nu renunțe la finanțarea clubului. De asemenea, membrii asociației își propun să organizeze o masă rotundă cu oameni de afaceri, „care ar putea veni alături de club”, adică l-ar putea sponsoriza.

Nu în ultimul rând, Asociația Suporterilor a cerut aprobarea unui miting, care să aibă loc luni, 23 iunie, de la ora 18, în fața Primăriei sau în Piața Unirii.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 18 Jun. 2014, 17:52 Diverse
Pe aceeași temă