Stadionul Flacăra din Năvodari se transformă în teren de rugby. Din vară, fotbalul revine în Liga 4

Mihai Andries 27 Feb. 2015, 13:38 Diverse
Stadionul Flacăra din Năvodari** se transformă în teren de rugby. Din vară, fotbalul revine în Liga 4

într-un interviu pentru site-ul oficial al CS Năvodari, președintele Constantin Dinicu a anunțat că pe stadionul „Flacăra”, își va disputa meciurile de acasă echipa de rugby din liga secundă CS Năvodari. După desființarea echipei de fotbal Săgeata Năvodari, copiii de la club și antrenorii se dorește a fi legitimați la CS Năvodari, iar pentru fotbaliștii care au depășit 18 ani planul este înființarea unei echipe de seniori, care să participe, din sezonul viitor, într-un campionat organizat de Asociația Județeană de Fotbal Constanța.

„Sunt copiii noștri din oraș și trebuie să avem grijă de ei, pentru că reprezintă viitorul. La rugby, avem o echipă competitivă în Divizia Națională de seniori, iar din  campionatul viitor, care va începe la sfârșitul lunii martie, formația va susține meciurile oficiale pe Stadionul Flacăra. Anul trecut, a obținut medaliile de bronz, câștigând finala mică și sunt convins că va avea prestații remarcabile și în noul sezon, când vor fi susținuți din tribune de mai mulți suporteri. Anul trecut, am efectuat unele lucrări pentru îmbunătățirea calității gazonului, i-am dat îngrășăminte, administratorul Gelu Costea știe de ani de zile ce are de făcut. În prezent, avem cazați la minihotelul de la stadion șase rugbyști. Am întocmit referatul pentru achiziția unor buturi omologate cu toate accesoriile necesare”, a mai spus Constantin Dinicu, potrivit sursei citate.

La Năvodari se va construi un teren cu gazon sintetic

Potrivit președintelui Clubului Sportiv Năvodari, lângă Sala Sporturilor din localitate, pe locul fostului teren „Chimia”, se va ridica un teren cu gazon sintetic, care va fi omologat pentru meciuri oficiale și va avea dimensiunile de 94 de metri lungime și 55 de metri lățime.

„Este un proiect foarte bun și deja avem toate aprobările. Se vor mai construi tribune, o parcare, rigole pentru scurgerea apei. Ne-a sosit gazonul sintetic și l-am depozitat într-un hangar în Constanța, deoarece trebuie să stea la o temperatură constantă, de plus 6 grade Celsius. Dacă totul decurge cum trebuie, sperăm ca, până la sfârșitul lunii aprilie, să-l inaugurăm. Erau prea mulți copii pe Stadionul «Flacăra», aproximativ 450. Pentru ei, terenul va fi împărțit în două, vor fi patru porți și sperăm ca, în continuare, de la Năvodari să se ridice jucători valoroși, pentru că avem antrenori calificați și pricepuți”, a declarat Constantin Dinicu

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 27 Feb. 2015, 13:38 Diverse
Pe aceeași temă