Selecționerul României, încântat că în Liga 1 se va juca fotbal pe Stadionul „Anghel Iordănescu”: „Eu sunt de-al lor, mă onorează”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2015, 17:47 Diverse
Selecționerul României, încântat că în Liga 1 se va juca fotbal pe Stadionul

Selecționerul naționalei României, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că este onorat de intenția autorităților din Voluntari de a da numele său stadionul din localitate, precizând că se simte unul „de-al lor”.

„Mă onorează intenția celor din Voluntari. Eu am o locuință în Pipera, deci sunt de-al lor. Sunt legat de Voluntari și de Pipera, am fost senator de Ilfov și voturile cele mai multe le-am primit de acolo. Cred că propunerea vine de la prietenul meu, primarul Pandele. Cred că o relație de prietenie a introdus în Consiliul Local această propunere”, a declarat Iordănescu.

Consiliul Local al orașului Voluntari a hotărât ca stadionul din localitate, pe care joacă echipa nou-promovată în Liga I, să poarte numele selecționerului Anghel Iordănescu. Consilierii orașului Voluntari au aprobat și fondurile necesare modernizarii arenei din cartierul Pipera. Suprafața de joc se află într-un amplu proces de modernizare, au fost demarate procedurile pentru achiziția unei instalații de nocturnă, iar în aceste zile se construiește o tribuna cu 2.100 de locuri, cu care capacitatea arenei va ajunge la 4.600 de locuri. Tot în aceste zile se vor monta turnicheții și instalația de supraveghere video.

În data de 1 iulie va fi inaugurat noul corp al cladirii din peluza nord, construcție ce contine o sala de forța, o bucătărie, sala de mese, bazin de recuperare, saună, vestiar și 10 camere duble la standardul unui hotel de 5 stele pentru cantonamentul dinaintea meciurilor.

CITEȘTE și: Pe „Anghel Iordănescu” cu Steaua și Dinamo! FC Voluntari și-a schimbat denumirea stadionului. În oraș mai există o arenă cu numele lui Tata Puiu

Articol scris de Adrian ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 08 Jun. 2015, 17:47 Diverse
Pe aceeași temă