VIDEO | Anghel Iordănescu, impresionat de noua arenă Steaua. A fost în vizită pe șantier alături de Daniel Oprița, Simona Gherman și comandantul Mădălin Hîncu. ”Va aduce din nou performanța în fotbalul românesc”

23 May. 2020, 11:05 Liga 4

Anghel Iordănescu (70 de ani), legendă a clubului Steaua, Daniel Oprița, antrenorul echipei de fotbal, lider autoritar în campionatul Ligii a 4-a București, Simona Gherman, campioană olimpică la scrimă, și Mădălin Hîncu, comandantului Clubului Sportiv al Armatei Steaua, au fost, vineri, 22 mai, în vizită la șantierul noului stadion din Ghencea, anunță site-ul oficial al clubului roș-albastru.

Fostul jucător și antrenor al Stelei, cât și antrenorul Generației de Aur a României, Anghel Iordănescu este optimist că reconstrucția stadionului din Ghencea va fi de bun augur. Acesta este de părere că noua arenă va fi martora unor noi performanțe în fotbalul românesc.

”Rămân impresionat pentru ceea ce văd, ceea ce s-a realizat și sunt convins că acest stadion va aduce din nou performanța în fotbalul românesc”, a spus, pentru Steaua TV, Anghel Iordănescu, care a călcat pentru prima dată în Ghencea la vârsta de 10 ani, când a început să practice fotbalul.

Au fost motate fotoliile la tribuna VIP la stadionul Steaua

Anghel Iordănescu, Simona Gherman, Daniel Oprița și Mădălin Hîncu au luat loc pe fotoliile din tribuna VIP a noii arene, colorate în roșu, albastru și gri și personalizate cu una dintre siglele clubului Steaua, cea înregistrată la OSIM în data de 2 iulie 1996.

În urmă cu o săptămână, au fost aduși la stadion primii turnicheți, iar lucrările avansează rapid.

Instalarea gazonului de pe Ghencea a fost amânată pentru luna octombrie a acestui an, atunci când se preconizează inaugurarea noii arene.

https://www.youtube.com/watch?v=9_4qp51YQ2M&feature=emb_title

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-arcul-de-triumf-gata-la-sfarsitul-lunii-iulie-gica-popescu-va-fi-finalizat-cel-mai-repede-pentru-ca-e-cel-mai-mic-cand-vor-fi-terminate-arele-steaua-si-giulesti-19133260

23 May. 2020, 11:05 Liga 4
Pe aceeași temă