Anghel Iordănescu a luat arcul și a tras săgeți către conducerea clubului Steaua: ”Nu știu cât interes arată pentru promovare.” Cum a catalogat meciul cu Poli Iași și părerea sa despre noii investitori de la Dinamo

Andreea VISU, Carmen DUMITRU 12 Apr. 2023, 00:18 Liga 2

În pleiada de personalități care a asistat la meciul dintre Steaua și Poli Iași, disputat marți seară în Ghencea și încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 2, s-a aflat și Anghel Iordănescu (72 de ani).

Legenda Stelei, fost jucător și antrenor la clubul din Ghencea, a analizat partida dintre primele două clasate din Liga 2, dar a vorbit și despre lupta la promovare din acest sezon.

Anghel Iordănescu, ”înțepături” pentru conducerea Stelei

Fostul selecționer al României a considerat echitabil egalul dintre Steaua și Poli Iași, a taxat echipa lui Daniel Oprița pentru golul încasat pe final, dar a trimis săgeți și către conducerea clubului din Ghencea, care nu face nimic pentru a rezolva problema interdicției la promovare.

Totodată, Anghel Iordănescu a vorbit și despre Dinamo și este convins că rivala din Stelei este pe drumul cel bun odată cu sosirea noilor investitori.

”Cred că se putea termina cu o victorie, care pentru Steaua însemna foarte mult, dar, până la urmă, echitabil este și un rezultat de egalitate. Nu este normal să primești gol în minutul 86, dintr-o greșeală de organizare a jocului, lipsă de marcaj, așa cum a făcut-o Steaua. Una peste alta, a fost un joc plăcut, un joc interesant, cu două echipe de tradiție, cu două echipe mari, care se gândesc la promovare, numai că la una nu știu cât interes arată, cei care conduc clubul, pentru promovare.

Haideți să fim sinceri. Nu se rezolvă această problemă și, sincer, eu chiar nu o înțeleg, dar pentru istoria clubului, pentru numele clubului, este ceva foarte important și pozitiv să termine pe primul loc.

Eu cred că și Iașiul, și Oțelul, și Dinamo pot promova. Pentru că m-ați întrebat despre Dinamo, cred că organizarea clubului, noii conducători, noii patroni ai clubului pot investi și pot susține promovarea echipei”, a spus Anghel Iordănescu la finalul partidei disputate în Ghencea.

Un număr impresionat de jucători de legendă ai Stelei, printre care Marius Lăcătuș, Anghel Iordănescu, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Victor Pițurcă, Miodrag Belodedici, Ștefan Iovan, Adrian Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Constantin Gîlcă, George Ogăraru sau Narcis Răducan au asistat la meciul cu Poli Iași. În loja moldovenilor s-a aflat un alt fost internațional, Florin Prunea.

Steaua, pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, poziție direct promovabilă

Steaua ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 2 după trei etape, poziție care, în mod normal, asigură promovarea directă în SuperLigă. Cum echipa din Ghencea este una de drept public, ei îi este interzis să promoveze. Este în această situație pentru al doilea sezon consecutiv de când se află în eșalonul secund, și în ediția trecută a campionatului participând în play-off și terminând pe locul 4, calificabil la barajul de promovare, însă locul ei a fost luat de următoarea clasată, Concordia Chiajna.

În runda a 4-a, Steaua joacă din nou pe teren propriu, tocmai marți, de la ora 19:00, cu Dinamo, echipă clasată pe locul 4, cu șase puncte mai puțin.

Foto: Silvian Bădulescu și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-a-pus-startul-modest-al-stelei-cu-poli-iasi-si-pe-seama-viitorului-joc-de-o-saptamana-ne-pregatim-de-meciul-cu-dinamo-si-noi-aveam-acest-meci-cu-iasi-ironiile-catre-19266390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-multumit-cu-punctul-scos-de-poli-iasi-in-ghencea-la-cum-am-jucat-ar-trebui-sa-sarim-in-sus-de-bucurie-rezultatul-este-mult-peste-ceea-ce-am-aratat-astazi-am-fost-de-nerecunosc-19266391

https://liga2.prosport.ro/seria-1/slovacul-jakub-vojtus-la-primele-goluri-pentru-poli-iasi-moldovenii-raman-pe-locul-1-in-play-off-si-dupa-jocul-cu-steaua-din-ghencea-19266387

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1900-pentru-sefia-din-play-off-ul-ligii-2-au-complex-moldovenii-pe-stadionul-din-ghencea-19266269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-lacatus-apasa-pe-umerii-celor-care-trebuie-sa-decisa-in-numele-stelei-sa-rezolve-problema-interdictiei-la-promovare-altfel-lucrurile-nu-merg-pe-drumul-cel-bun-daca-nu-suporterii-a-19266252

Andreea VISU, Carmen DUMITRU 12 Apr. 2023, 00:18 Liga 2
Pe aceeași temă