„Regret și acum că nu am putut continua la Arad”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2013, 16:20 Diverse

„Bătrâna Doamnă” a suferit mult în prima parte a actualei stagiuni la capitolul atacanți de careu. După ce Weller s-a accidentat, iar Sergiu Pop nu a confirmat, Adrian Falub a trebuit să apeleze la un fotbalist nu prea agreat din cauza caracterului său dificil. Cristian Silvășan și-a adus aportul la câteva dintre rezultatele bune obținute de „alb-roșii”, dar problemele puteau fi evitate dacă linia ofensivă nu suferea schimbări majore după plecările lui Purece, Mara și Galanis.

Antrenorul „textiliștilor” ar fi dorit să conteze și pe mai departe pe toți trei, iar cel mai aproape de o prelungire a înțelegerii cu UTA a fost Vasilios Galanis. Grecul a așteptat până în ultimul moment un telefon de la conducerea Campioanei Provinciei, însă acesta nu a mai venit. „M-am simțit foarte bine la Arad, mi-am făcut destui prieteni și am avut echipă bună în prima parte a anului trecut. Totuși, nu cred că aș fi revenit la UTA în orice condiții, fiindcă, înainte de toate, ar fi trebuit să încasez salariile restante. Puțină lume știe că am luat doar câte o jumătate de salar pentru lunile februarie și martie, apoi nimic. Nu am făcut și nu am să memoriu la FIFA, fiindcă nu vreau să-i fac rău fostei mele echipe”, ne-a mărturisit Galanis, care, din vara anului trecut, a devenit jucătorul divizionarei secunde Olympiakos Volou.

Din păcate pentru el, grecul s-a confruntat cu o accidentare serioasă și a apucat să evolueze doar în patru întâlniri în tricoul fostei prim divizionare elene. „Echipa mea își propune să promoveze la finalul sezonului, sper să o pot ajuta cât mai mult în acest an”, spune atacantul de 25 de ani.

Însă gândul și – poate – chiar inima pare să-i fi rămas la UTA. „Regret și acum că nu am putut continua la Arad. Aveam colegi de caracter și valoroși, suporteri minunați, iar Adrian Falub e un antrenor bun și o persoană specială. Sper ca echipa să se redresze și să obțină rezultate cât mai bune în retur”, a adăugat Galanis, autorul golului ce a adus o victorie a UTA-ei pe arena „Dan Păltinișanu” dinTimișoara după o pauză de zece ani de zile.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Jan. 2013, 16:20 Diverse
Pe aceeași temă