Răchită: „De 2 ani mă toacă încontinuu”

13 Aug. 2009, 19:32 Diverse
Răchită:

După evenimentele petrecute la conferința de presă a Petrolului din cursul acestei zile, tehnicianul ploieștenilor a solicitat un drept la replică la materialul Răchită în război cu Telegraful de Prahova. Ca atare, vă prezentăm reacția dumnealui la cele consemnate în articolul de mai sus.

 

„Cei de la Telegraful de Prahova mă toacă în continuu de doi ani. Totul pornește de la redactorul șef al departamentului Sport al ziarului, domnul Cristian Anghelescu. Acesta a fost ofițer de presă la Petrolul acum câțiva ani, când eram principal la Petrolul. L-am dat afarã si de atunci încearcã sã se rãzbune mereu. Ultima oară, am acordat un interviu ziarului Telegraful de Prahova telefonic și am discutat la un moment dat de o clauză care există în contracte. Eu am declarat că există o clauză conform căreia jucătorii își primesc banii dacă joacă 50% din meciuri. Dânșii au publicat că e vorba de 75% din minute. Mai mult, au spus că atunci când un jucător ajunge la 74%, eu nu am să îl mai bag pentru a nu-și mai lua banii” s-a plâns Vivi Răchită. „E o tâmpenie, la următoarea conferință de presă o să aduc și dovada. Am să aduc un contract să se vadă” s-a justificat acesta.

 

Referitor la cele petrecute la conferința de presă, antrenorul Petrolului a comentat. „Am invitat toată presa locală să participe la conferință. După ce a început conferința, am răspuns la o întrebare din partea unui ziarist local și apoi a vrut să pună o întrebare și domnul Ciprian Radu. Când ofițerul nostru de presă mi-a spus de la ce ziar este domnul Radu, am refuzat să vorbesc cu ei. Eu cu ziarul Telegraful am rupt orice colaborare. În aceste condiții, dânșii (n.r. – Ciprian Radu a fost însoțit de Cristian Anghelescu) au spus că pleacă. Și eu le-am zis să plece, dacă vor să facă asta. Intrați mâine pe ediția online a Republicanului și pe celelalte ziare locale care au fost la conferință și veți vedea că am dreptate”

 

În încheierea discuției telefonice, fostul jucător al Stelei și al Petrolului a pus în dubiu apartenența materialului: „Sunt convins că textul este scris de Anghelescu și nu de Ciprian Radu. Asta cu frații Grimm am mai intâlint-o în textele domnului Anghelescu”.

13 Aug. 2009, 19:32 Diverse
Pe aceeași temă