Laurențiu Diniță, OUT de la Concordia Chiajna. Antrenorul a făcut anunțul în vestiar după remiza cu Metaloglobus

Octavian Vasilescu 05 Oct. 2019, 18:48 Campionat
Laurențiu Diniță, OUT de la Concordia Chiajna.** Antrenorul a făcut anunțul în vestiar după remiza cu Metaloglobus

Laurențiu Diniță (44 de ani) ar fi fost demis din funcția de antrenor al echipei Concordia Chiajna. Din informațiile apărute în presă, decizia a fost luată după meciul de sâmbătă, cu Metaloglobus, de pe teren propriu, terminat la egalitate, 1-1.

Potrivit site-ului telekomsport.ro, chiar Laurențiu Diniță ar fi fost cel care le-a spus jucătorilor, în vestiar, despre decizia luată de conducere. Retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 2, Concordia Chiajna are un început destul de slab de stagiune și se pare că acesta a fost motivul pentru care s-a decis să se renunțe la colaborarea cu Diniță. După 11 etape, echipa din Chiajna se clasează pe locul 11, din 20 de echipe, cu 13 puncte. În ultimele 5 dueluri din campionat, Concordia a bifat doar un succes.

Laurențiu Diniță a preluat echipa în luna iunie, dar a fost la a doua experiență pe banca formației din Chiajna. El a mai pregătit-o în 2011, pentru 9 luni (martie-decembrie). În C.V.- ul de antrenor al lui Diniță mai apar echipele ACS Berceni, AFC Fortuna Poiana Câmpina, Concordia Chiajna 2, Dinamo 2, CS Balotești și Sportul Snagov.

Octavian Vasilescu 05 Oct. 2019, 18:48 Campionat
Pe aceeași temă