George Copos a reacționat după anunțul lui Daniel Pancu. Ce spune omul de afaceri despre revenirea la Rapid

Marius ANGHEL 13 May. 2019, 15:39 Campionat
George Copos a reacționat după anunțul lui Daniel Pancu.** Ce spune omul de afaceri despre revenirea la Rapid

Omul de afaceri George Copos (66 de ani) a reacționat, la nici 24 de ore după ce antrenorului Rapidului, Daniel Pancu (41 de ani), a susținut că fostul patron al echipei din Giulești se va alătura proiectul odată cu promovarea în Liga 1. Ieri, Rapid a promovat matematic în Liga 2 după victoria cu 3-0 cu Unirea Slobozia.

George Copos a fost șeful Rapidului până în 2013. Copos și Pancu au discutat imediat după meciul la capătul căruia Rapid și-a asigurat promovarea matematică în Liga 2. „Tocmai am vorbit, am discutat, nea George spune că o să fie alături de noi. E moral, dar și financiar se va implica probabil de la Liga 1”, a declarat Daniel Pancu, conform TelekomSport, după Rapid – Slobozia 3-0.

Totuși, mutarea a fost anulată de George Copos, luni, în urma unui interviu acordat Realitatea.net:

Realitatea.net: Tocmai de aceea vă sunasem, vreau să vă întreb dacă vreți să investiți la Rapid, să veniți ca finanțator, așa cum a anunțat Daniel Pancu și după cum a scris și presa.
George Copos: Nu, niciodată! Niciodată! După ce mi s-a întâmplat, nedrept, niciodată! Investitorii de acum sunt niște oameni foarte buni, ați văzut și voi, au adus echipa în Liga 2, o vor duce în Liga 1, felicitări lor… Eu niciodată!

Realitatea.net: Este un răspuns ferm și final? Sau vă mai gândiți?
George Copos: Eu niciodată. Sufletul meu este la ei, voi fi mereu alături de ei, dar niciodată altfel. De afară, da. Este vorba aceea, politica „cuiului”, participi, dar nu intri. Voi fi alături de ei, vor fi în sufletul meu, îi voi ajuta, dar niciodată ca participant. Vă mulțumesc pentru că m-ați sunat. O zi bună!

Copos a fost condamnat în 2014, în Dosarul Transferurilor, la trei ani și opt luni de închisoare, dar a stat după gratii doar un an și o lună. În aprilie 2015 a fost eliberat și de atunci a preferat să iasă din viața publică și să se dedice mai mult familiei și afacerilor pe care le are.

Marius ANGHEL 13 May. 2019, 15:39 Campionat
Pe aceeași temă