ACS Poli continuă să testeze jucători și în Antalya. Un fundaș italian trecut pe la juniorii lui Inter și Bologna vrea să-l impresioneze pe Răchită

Marius ANGHEL 02 Feb. 2019, 21:21 Pregătiri, amicale
ACS Poli continuă să testeze jucători și în Antalya.** Un fundaș italian trecut pe la juniorii lui Inter și Bologna vrea să-l impresioneze pe Răchită

ACS Poli a făcut, sâmbătă, primele antrenamente în cantonamentul din Antalya, în stațiunea Side. Dacă în țară, mulți jucători fie au fost dați afară de Valeriu Răchită, fie au fugit când au văzut containerele metalice utilizate pe post de vestiare, acum a venit un italian să dea probe de joc direct în stagiul din Turcia.

Cel vizat este Lorenzo Paramatti, un fundaș central în vârstă de 24 de ani. Fotbalistul a trecut pe la juniorii Bolognei și Inter Milano, iar ca senior a jucat la cluburi precum Bologna, Siena, Messina, Santarcangelo ProPiacenza și ultima data a jucat la AS Gubbia, formație de liga a treia italiană.

Postul de fundaș central este, deocamdată, unul problematic în lotul echipei alb-violete. Acolo sunt Dănuț Bilia și Alin Ghidurea, de „meserie”, iar în primele amicale, până a venit Ghidurea, pe acest post a fost mutat mijlocașul defensiv Dănuț Munteanu.

ACS Poli va juca primul amical din Antalya duminică, de la ora 12:00, cu Ruzomberok, locul 4 în prima ligă slovacă.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 02 Feb. 2019, 21:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă