Pușcaș, hattrick pentru Inter

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 12:11 Diverse
Pușcaș,** hattrick pentru Inter

George Pușcaș își trăiește visul. Fostul jucător orădenilor de la FC Bihor, acum la Inter, este unul dintre cei mai promițători jucători români. La doar 17 ani, Pușcaș a avut ocazia să se schimbe în același vestiar cu Milito sau Palacio, iar șefii lui Inter îl văd ca pe o speranță. În ultimul meci al echipei de tineret, Pușcaș a reușit trei goluri în victoria echipei sale, 6-0, cu Varese.

„Casiraghi m-a luat la Inter”

Fiind într-o creștere evidentă de formă, atacantul român a intrat și în atenția presei din Italia. Astfel, Pușcaș a apucat să povestească pentru site-ul suporterilor lui Inter cum a ajuns de la FC Bihor la echipa care în 2009 câștiga Liga Campionilor. „Eram cu echipa națională U17 a României la un turneu în Franța. Acolo m-a văzut Pierluigi Casiraghi (n.r. tatăl fostului atacant al lui Lazio și șeful centrului de copii și juniori al Interului) și m-a dus la Inter”, își aduce aminte George despre prima interacțiune cu fotbalul italian.

Pușcaș a vorbit și despre poziția pe care o preferă în teren: „De obicei joc vârf împins, dar recunosc că îmi place să schimb în timpul jocului. Astfel, de multe ori vin în linia a doua și devin servant”.

50 de mii de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.co.uk

Articol scris de Cristi VOINEA

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 12:11 Diverse
Pe aceeași temă