Pojorâta va avea din nou echipă de fotbal

Marius ANGHEL 21 Jun. 2017, 12:59 Diverse
Pojorâta va avea din nou echipă de fotbal

Bucovina Pojorâta, echipa care a produs senzație în urmă cu două sezoane prin promovarea în eșalonul secund și prin victoriile înregistrate la acest nivel în fața unor grupări cu tradiție din fotbalul românesc precum Rapid București și Farul Constanța, este pe cale să revină în fotbalul românesc după un sezon de pauză. După retrogradarea din Liga 2, Bucovina nu și-a mai continuat activitatea.

Oficialii clubului au anunțat conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava că se bucură din nou de sprijinul Consiliului Local, anunțându-și intențiile de a înscrie echipa în Liga a IV-a suceveană. De activitatea de la club se va ocupa Vasile Bosancu, obiectivul echipei pentru primul an de la reînființare urmând să fie menținerea în eșalonul al patrulea, în condițiile în care lotul de jucători va fi format doar din fotbaliști localnici și din împrejurimi, cu vârsta maximă de 20 de ani.

Revenind la fotbaliștii care au evoluat în tricoul Pojorâtei în Liga a 2-a, trei dintre aceștia au făcut un pas important în carieră în această vară. Tânărul atacant Marius Coman a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj după un scurt popas la Academica Clinceni, în vreme ce colegul său de linie, Valentin Buhăcianu, va fi antrenat la Adrian Mihalcea la Dunărea Călărași, o formație care și-a anunțat intenții de promovare în noul sezon. În ce-l privește pe fundașul Andu Moisi, acesta a intrat în vederile celor de la Poli Iași după un sezon foarte bun reușit la Știința Miroslava, echipă cu care a reușit promovarea în eșalonul secund.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 21 Jun. 2017, 12:59 Diverse
Pe aceeași temă