„Nu am adus injurii formației Rapid și nu am făcut niciun gest care să atingă măcar suporterii, istoria, palmaresul, tradiția și spiritul formației giuleștene”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 14:27 Diverse

Meciul dintre Gloria Buzău și Rapid București, scor 0-2, ce s-a desfășurat sâmbăta trecută și care a contat pentru etapa a XV-a a Seriei I a Ligii a II-a a adus odată cu terminarea sa o mulțime de incidente și controverse între oficialii și jucătorii celor două echipe.

În urma articolelor apărute după disputarea partidei, antrenorul buzoienilor, Viorel Ion, a emis pe adresa site-ului nostru un comunicat în care a vrut să lămurească unele aspecte. Iată conținutul acestuia:

„Scrisoare deschisă către dl. Stanca și suporterii rapidiști,

Având în vedere articolul „Scrisorile lui Stanca: Dragă Ion Viorel” semnat de domnul George Stanca în ziarul Click după confruntarea dintre Gloria Buzău și Rapid București mă văd nevoit să fac următoarele precizări pentru a limpezi apele atât în rândul suporterilor giuleșteni, cât și în mintea domnului redactor.

Atât subsemnatul Ion Viorel, antrenor al formației Gloria Buzău, cât și oficialii echipei anterior amintite au făcut toate demersurile necesare pentru ca reprezentanții echipei Rapid București și invitații acestora la Buzău, printre care și domnul Stanca să se simtă bine în orașul nostru și să beneficieze de cele mai bune condiții pe durata scurtei șederi. Menționez că nu am adus injurii formației Rapid București și nu am făcut niciun gest care să atingă măcar suporterii, istoria, palmaresul, tradiția și spiritul formației giuleștene. În ciuda acestora, nu pot să nu îmi exprim regretul față de comportamentul domnului Stanca și al unor oficiali giuleșteni în jocul pe care l-am disputat în urmă cu câteva zile, atitudine care nu face deloc cinste unui club precum Rapid București. Am fost jigniți, scuipați și supuși unui tratament nedemn grupării pe care dumneavoastră domnul Stanca încercați să o protejați.

Mai mult, doresc să vă aduc aminte de comportamentul dumneavoastră arătat la Buzău. Vă aduc aminte că în timp ce vă aflați singur în sala de protocol ați avut curajul de a luat tot ce este pe masă într-o borsetă, iar în cazul în care vă îndoiți de acest lucru vă aștept la sediul clubului să urmărim împreună imaginile înregistrate de camera de supraveghere.

Reprezentanții mass-media care doresc materialul video sunt invitați la sediul clubului.

Acesta nu este un pamflet, este realitatea.

Semnat Ion Viorel,
Antrenor Gloria Buzău”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 14:27 Diverse
Pe aceeași temă