Mihai Guriță, în fața unei noi experiențe ca antrenor. Suceveanul continuă să joace fotbal și la 43 de ani

Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 14:28 Diverse
Mihai Guriță, în fața unei noi experiențe ca antrenor.** Suceveanul continuă să joace fotbal și la 43 de ani

Ajuns la 43 de ani, Mihai Guriță, fostul atacant al echipelor Foresta, Oțelul, Farul sau Steaua, continuă să facă ceea ce știe mai bine, și anume să joace fotbal. Chiar dacă vârsta nu-i permite să mai evolueze la cel mai înalt nivel, suceveanul revine pe gazon la fiecare sfârșit de săptămână, fiind legitimat la gruparea de Liga a IV-a Viitorul Liteni. În paralel, Guriță joacă și minifotbal în Campionatul municipal, pentru echipa Friends.

După ce a acumulat experiență în cei trei ani în care a activat ca antrenor secund la nivelul eșalonului al doilea pentru echipele Rapid Suceava și Foresta, Mihai Guriță a decis să-și continue parcursul de antrenor la sectorul de copii și juniori.

„Am primit o ofertă din partea clubului Juniorul Suceava și am decis să o accept. Știu ce muncă depun toți oamenii de acolo, în frunte cu Bogdan Pantea, și cred că sunt capabil să dau o mână de ajutor. Am lucrat cu mulți antrenori mari în carieră și am încercat să fur meserie de la fiecare. Mă voi ocupa de pregătirea grupelor 2006 și 2007 și voi face tot ce depinde de mine pentru ca acești copii să progreseze și să crească frumos”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Mihai Guriță, care a strâns 303 prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc pentru echipe ca Foresta, Oțelul Galați, Farul Constanța sau Gloria Buzău, înscriind și 60 de goluri.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 14:28 Diverse
Pe aceeași temă