Mera comentează zâmbind proiectul arenei timișorene: „Sper să joc și eu un meci pe noul stadion”

01 Feb. 2012, 15:01 Diverse
Mera comentează zâmbind proiectul arenei timișorene:** „Sper să joc și eu un meci pe noul stadion

Ioan Mera, unul dintre fotbaliștii de bază ai lui FC Timișoara, și-ar dori să joace pe noul stadion de 30.000 de locuri, care ar urma să fie construit la Timișoara începând cu anul viitor. Fundașul este însă realist și crede că arena va fi gata abia când el va fi aproape de finalul carierei.

„Am văzut ce stadion ni se pregătește, sper să fie și adevărat și sper să se și facă, pentru că Timișoara merită un astfel de stadion. S-a făcut în alte orașe, de ce nu s-ar face și aici? Sper să ajung să joc și eu un meci sau două pe noul stadion”, a declarat jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Nu-i e frică de adversarii din Spania

Poliștii au plecat în această dimineață în cel de-al doilea cantonament al iernii, de la Marbella (Spania), acolo unde vor juca meciuri amicale cu câteva dintre echipele puternice din centrul și estul Europei. „Sper să ne antrenăm foarte bine acolo și să facem niște rezultate bune în amicalele pe care le avem, pentru că întâlnim niște echipe foarte puternice. Suntem și noi fotbaliști, nu? O să încercăm să câștigăm fiecare meci. Eu cred că o să facem față”, a spus Mera.

Articol scris de Radu Faur

01 Feb. 2012, 15:01 Diverse
Pe aceeași temă