Meciurile Gloriei Buzău ar putea fi urmărite pe GSP TV

18 Aug. 2011, 16:01 Diverse
Meciurile Gloriei Buzău** ar putea fi urmărite pe GSP TV

Liga a II-a la fotbal reprezintă un interes tot mai mare pentru televiziunile naționale de sport. Cu foarte multe echipe de tradiție, care evoluează în eșalonul secund, drepturile de televizare se achiziționează cu sume de la 15.000 de euro, până la 100.000 pentru întregul sezon.

Potrivit unor surse, Gloria, echipa fanion a județului Buzău, a primit o ofertă din partea GSP TV de 15.000 de euro (n.r. TVA inclus), pentru toate partidele care ar urma să aibă loc pe stadionul din Crâng.

În ciuda posibilității de a se vedea „pe sticlă”, oficialii buzoieni au plusat suma la cel puțin 18.000 de euro pentru stagiunea care va debuta vineri. Dan Tulpan, președintele Gloriei Buzău, a discutat săptămâna trecută, alături de alți oficiali din liga secundă, cu reprezentanții postului Digi TV. Cele două părți au convenit asupra faptului că actele se vor încheia pentru un număr de 25 de formații, însă înaintea de a se semna documentele, doar 20 de grupări au acceptat oferta postului bucureștean, fapt care a dus la negocierea individuală.

„Am primit pe adresa clubului o ofertă de 800 de euro plus TVA, din partea postului GSP TV. Mai avem o ofertă, bună zic eu, însă nu vă pot da mai multe detalii. Gloria Buzău este un brand, o formație cu nume care are toate atuurile ca să prindă un contract de televizare” – Dan Tulpan, președinte Gloria Buzău.

Până acum, GSP TV a achiziționat drepturile de televizare a formațiilor: FCM Bacău, CS Otopeni, CSMS Iași, Viitorul Constanța și Dinamo II București, în timp ce Digi TV va transmite partidele de „acasă” ale grupărilor FC Timișoara, UTA, FC Bihor și FC Baia Mare.

Până vineri, când este programată prima rundă din noul sezon, cele două posturi de televizunea vor oferta și alte componete ale eșalonului doi.

Sursa: Opinia Buzău

18 Aug. 2011, 16:01 Diverse
Pe aceeași temă