Lucrurile scapă de sub control la ASU Politehnica! Un jucător s-a înjurat cu un fan al echipei chiar pe pagina de Facebook a clubului. Ce riscă elevul lui Petruescu

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 18:16 Diverse

Finalul turului a adus o stare de mare nemulțumire printre mulți dintre suporterii celor de la ASU Politehnica. „Scânteia” care a aprins fitilul a fost despărțirea de Dănuț Bilia, un jucător iubit de fanii alb-violeți. Unii fani au reproșat că e îndepărtat un jucător din „vechea gardă”, dar antrenorul ar titulariza meci de meci jucători veniți cu el de la CSM Lugoj. Între timp, Bilia a trădat „echipe pe care o iubesc”, așa cum o numea pe ASU Poli, și a semnat cu rivala ACS Poli, dăndu-le o palmă fanilor timișoreni.

Problemele au apărut după meciul cu CS Balotești. Atunci, Bilia a fost schimbat la pauză și s-a certat cu antrenorul Cosmin Petruescu. După meci, Mera s-a certat cu suporterii care au făcut deplasarea și și-a aruncat pe jos tricoul. În comentariile postate la anunțul plecării lui Bilia, un suporter a scris că „bine că rămâne Mera”.

Fundașul central i-a răspuns, dar discuția s-a purtat fără înjurături sau expresii triviale. În schimb, lucrurile au degenerat după ce alți fani au reproșat că Bozian și Velici joacă meci de meci, deși nu mereu au prestații convingătoare.

Dacă Bozian nu a intervenit în discuțiile de pe facebook, Gelu Velici nu a rezistat și a răbufnit la adresa suporterului Radoslav Nicolin. Velici i-a adresat injurii fanului, atât pe Facebook, dar și în mesaje private, iar fanul a postat câteva print screen-uri. De altfel, suporterul i-a spus jucătorului că va trimite mesajele injurioase clubului și i-a spus lui Velici că nu e normal să înjure fanii care susțin financiar clubul.

Comentariile au fost șterse de pe contul celor de la ASU Politehnica, dar rămâne de văzut dacă se vor lua măsuri pentru derapajul fotbalistului.

Surse apropiate clubului ASU Politehnica vorbesc despre rezilierea contractului cu Velici pentru scăpările sale din mediul online. Radu Birlică, administratorul special al ACS Poli, a auzit și el de scandal, și stă pe fază pentru a-l oferta pe atacant să vină la echipa sa, așa cum a făcut-o și cu Bilia.

16 meciuri și 3 goluri are Gelu Velici la ASU Politehnica, club la care a venit odată cu antrenorul Cosmin Petruescu, din Liga 3. În cariera sa a trecut și pe la Ceahlăul, Dinamo sau Dunărea Călărași.

Articol scris de Anda DELIU

Mai jos vedeți print screen-uri în care Velici îi adresează injurii unui suporter al Politehnicii:

 

 

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 18:16 Diverse
Pe aceeași temă