CSM Reșița, meci cu ”cea mai în formă echipă din campionat”. Cristian Bobar nu s-a ferit de cuvinte mari la adresa celor de la ASU Poli: ”Au un nucleu de jucători experimentați. Un aport semnificativ îl are și Alexa”

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2020, 16:29 Liga 2
CSM Reșița, meci cu ”cea mai în formă echipă din campionat”. Cristian Bobar nu s-a ferit de cuvinte mari la adresa celor de la ASU Poli: ”Au un nucleu de jucători experimentați. Un aport semnificativ îl are și Alexa”

CSM Reșița nu are un start foarte convingător de Liga 2, iar în etapa cu numărul patru va juca împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe, ASU Politehnica. Timișorenii nu au simțit ”gustul” înfrângerii până acum, iar Cristian Bobar, președintele reșițenilor, se așteaptă la un meci extrem de complicat. Conducătorul a vorbit foarte frumos la adresa adversarilor de sâmbătă, pe care i-a lăudat pentru evoluțiile bune din primele trei etape.

Cristian Bobar: ”Este un meci foarte important pentru noi, ținând cont că jucăm cu Poli Timișoara” 

Cristian Bobar este convins că jucătorii Reșiței se pot ridica la un nivel destul de bun, dacă se vor recupera după oboseala pricinuită de deplasarea din etapa trecută, când au mers până în Bacău, pentru meciul cu Aerostar. Referitor la suporteri, președintele le-a mulțumit pentru faptul că susțin echipa chiar dacă începutul nu este unul bun.

Fanii echipei CSM Reșița au încurajat jucătorii în prima etapă, când au disputat pe teren propriu partida cu Petrolul. Chiar dacă nu pot lua parte la meciuri de pe stadion, ei s-au urcat pe un deal aflat în apropiere și s-au făcut auziți până pe arenă.

Este un meci foarte important pentru noi, ținând cont că jucăm cu Poli Timișoara. Alături de Petrolul și Rapid, Poli este cea mai în formă echipă din campionat. A luat puncte și de la U Cluj, a învins și acasă, are un nucleu de jucători foarte experimentați, iar un aport semnificativ îl are și Dan Alexa, în calitate de manager al clubului. Fac o treabă bună. Și noi avem acum un moral mai bun, chiar dacă nu suntem în totalitate refăcuți după acel eșec cu Petrolul.

Ne dorim foarte mult să facem un meci frumos și să luăm puncte. Nu avem jucători accidentați, trebuie doar să ne refacem după deplasarea lungă de la Bacău, jucătorii trebuie recuperați din punct de vedere al oboselii. Le mulțumesc suporterilor pentru susținere și le transmit aceste mulțumiri din partea jucătorilor și antrenorilor. Am simțit că ne-au rămas aproape și după eșecul cu Petrolul. Le mulțumim că achiziționează biletele virtuale și cardurile de fidelitate”, a declarat Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

CSM Reșița a emis bilete virtuale pentru disputa de sâmbătă 

CSM Reșița a scos la vânzare bilete virtuale și pentru partida cu ASU Politehnica, la fel cum s-a întâmplat și în prima rundă, cu Petrolul. Atunci, s-au vândut 94 de tichete, anunță CSM Reșița. Prețul unui bilet este de 10 lei.

La meciul cu Petrolul Ploiești ați achiziționat 94 de bilete. Începând de azi pot fi achiziționate bilete și pentru meciul de sâmbătă împotriva celor de la Poli Timișoara”, precizează CSM Reșița.

Echipa din Valea Domanului a jucat doar două meciuri în trei etape. În prima rundă a stat, iar în rundele doi și trei a înregistrat un eșec, 0-4 cu Petrolul, și o victorie cu Aerostar Bacău, 1-0. Partida de pe teren propriu cu ASU Politehnica este programată sâmbătă, de la ora 11:00. După această confruntare, formația antrenată de Alexandru Pelici va evolua în deplasare cu SCM Gloria Buzău.

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2020, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă