Keseru și Neșu, prezenți la evenimentul „Dar de sărbători pentru juniori” organizat de clubul FC Bihor

Marius ANGHEL 15 Dec. 2014, 18:33 Diverse
Keseru și Neșu, prezenți la evenimentul

FC Bihor își va prezenta, marți, 16 decembrie, de la ora 18:00, grupele de la Centrul de Copii și Juniori, într-un eveniment spectacol intitulat „Dar de sărbători pentru juniori”, care va avea loc la Arena „Antonio Alexe”.

Acțiunea, care se va desfășura în spiritul sărbătorilor de iarnă, va cuprinde prezentarea celor 12 grupe de copii și juniori ale Centrului, care vor fi prezentate într-un mod special, precum și diferite momente artistice.

Printre invitații speciali la acest eveniment se numără Claudiu Keseru și Mihai Neșu, iar dintre cei care vor anima atmosfera enumerăm: Trupa de majorete a Colegiului Național „Octavian Goga” Marghita, magicienii Eduard și Bianca, Grupul Muzical Luscynia de la Palatul Copiilor Oradea, Aurel și Adriana Hexan (saxofon și voce), Mitica Torjoc (tobe), membrii ai ansamblului „Stelele Bihorului”, iar în rolul lui Moș Crăciun va fi actorul Sebastian Lupu.

Vor avea loc și câteva jocuri demonstrative de fotbal, în care vor fi implicate echipa invitaților speciali, echipa presei și echipa angajaților clubului orădean. La final însă, Moșul va împărți cadouri copiilor de la Centru.

La eveniment sunt invitați toții părinți și apropiații copiilor de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, dar nu numai, și toți suporterii și susținătorii clubului orădean de fotbal, intrarea fiind, de altfel, liberă.

Marius ANGHEL 15 Dec. 2014, 18:33 Diverse
Pe aceeași temă