EMOȚIONANT | Acțiunea de Crăciun Druckeria a făcut peste 100 de copii mai fericiți. Suporterii timișoreni au împărțit cadouri pentru al șaptea an consecutiv

Marius ANGHEL 26 Dec. 2016, 11:11 Special

Asociația Suporterilor Timișoreni a organizat, pentru al șaptelea an consecutiv, evenimentul denumit „Acțiunea de Crăciun”, prin care fanii echipei ASU Politehnica Timișoara au reușit să aducă un strop de bucurie în viețile familiilor necăjite din zona Banatului.

Reprezentanții Druckeriei s-au aflat pe drumuri vineri, cât și sâmbătă, în dimineața de Ajun, pentru a împărți daruri familiilor nevoiașe din Banat. În prima zi a „acțiunii”, suporterii au vizitat localitățile Fârdea, Zolt, Glanda Română, Balinț, Fădimac și Târgoviște, iar sâmbătă s-a mers la familii din Criciova, Cireșu și Jdioara, în această ultimă localitate suporterii împărțind pachete și la o casă de copii. În total, în cele două zile, au fost vizitate în jur de 45 de familii, cu peste 110 copii, la împărțirea acestor daturi participând în total peste 50 de fani alb-violeți.

La „Acțiunea de Crăciun” au participat activ mai multe cluburi sportive din Timișoara, dar și echipa de volei CSM Târgoviște. E vorba despre echipa de handbal SCM Politehnica, echipele de volei feminin UVT Agroland și CSU Politehnica, echipa de volei masculin CSU UVT Timișoara, echipa de baschet BC SCM Timișoara și echipa de fotbal american Timișoara 89ers. Contribuții financiare au venit și din mediul privat, de la partenerii clubului Politehnica Timișoara: MEWI, Aba Consulting și Alexandrion. O implicare cu totul excepțională am consemnat din partea profesorilor Aurica și Mihai Lazarov, care la inițiativa elevului Vasile Ciprian, un fan înfocat al Politehnicii, au inițiat o campanie de strângere de donații în liceu și au trimis un pachet cu alimente și jucării spre Timișoara, care au fost împărțite în aceste două zile. La achiziționarea produselor au contribuit, de asemenea, o membrii cotizanți ai clubului Politehnica, precum și membri ai Peluzei Sud Timișoara.

VEZI o GALERIE FOTO de la a opta ediție a Acțiunii de Crăciun Druckeria

Foto: Emanuel Titus Ilieși (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 26 Dec. 2016, 11:11 Special
Pe aceeași temă